Digidexo.com

Calcium Citrate og urinveisinfeksjoner

Kalsium citrate er et vanlig foreslått naturlig middel for urinveisinfeksjoner. Mange alternativ helse spesialister mener det hemmer veksten av bakterier i urinveiene, og dermed hjelpe utvinning fra infeksjon. Nyere forskning utfordrer den posisjonen.

Urin pH og bakterier

Debatt foreligger om forholdet mellom urin pH-nivåer og bakterievekst i urinveiene. Imidlertid tyder betydelige bevis for at alkalisk pH hemmer bakterievekst og reduserer sjansen for en urinveisinfeksjon.

Endre pH

Mineraler er et effektivt middel for å endre pH-nivåer i urinen. Citrater, som regel gjøre urinen mer basisk --- eller mindre syrlig.

Kalsiumsitrat

Gode ​​citrate valg inkluderer natriumsitrat, kalium citrate og kalsium citrate. Kalsiumcitrat er lett tilgjengelig som en mineraltilskudd.

Dosering forslag

Mineraltilskudd er best tatt i løpet av dagen i stedet for ved sengetid. Ta kosttilskudd ved sengetid gir en tung konsentrasjon av mineraler for å forbli i blæren over natten, potensielt irriterende blæren vev.

Spørsmål Remain

Mens dette midlet er fortsatt mye foreslått og brukt en fersk studie ved University of California San Francisco tyder på at det er liten sammenheng mellom urin citrate nivåer og urin pH.