Digidexo.com

Air Purifier Kjøpeveiledning

Den gjennomsnittlige hjem luft inneholder allergener, støv, muggsporer, pollen og kjæledyr dander. Luftrensere redusere mengden av disse elementene i hjemmet, noe som hjelper deg å puste lettere. Som med alle husholdningsapparater, luftrensere varierer i pris, størrelse og funksjoner. Ta lager av dine behov for luftrenseren før du foretar kjøpet. Bestemme hva du trenger hjelper til å finne den beste kampen for å rense luften i hjemmet ditt.

Beliggenhet

Bestemme plassering for luftrenser. Mål lengden og bredden på rommet for luftrenser dimensjonering formål. Multiplisere disse to tallene for å finne rommets arealet. Vurdere høyden på taket i rommet. Hvis din hjemme har eksepsjonelt høye tak, kan det hende du trenger en luftrenser med mer rengjøring makt. Åpne planløsninger er også en utfordring. Vurder å bruke to luftrensere - en i hver ende av området - for den beste luftrensing.

Unit Size

Se etter Clean Air Delivery Rate (CADR) segl, som identifiserer antall kubikkfot luft filtreres per minutt. En høyere CADR tall indikerer en raskere rengjøring sats for enheten. Beregn CADR nummeret som er nødvendig ved å multiplisere 0,75 av arealet av rommet. For eksempel, hvis rommet ditt er 11 fot med 14 fot, er arealet 154 kvadratmeter. Multipliser dette tallet med 0,75 for en CADR antall 115,5. Velg en luftrenser med den beregnede CADR nummeret. Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du gå opp til den nest største CADR nummer. Sammenlign den fysiske størrelsen og utseendet av luftrenseren alternativer i tillegg til rense størrelse.

Funksjoner

Sammenligne funksjonene til hver luftrenser du vurderer. Se etter et HEPA filter på luftrenser. HEPA-filteret øker mengden av forurensende stoffer fjernet til 99,97 prosent. Det fungerer på ting som tobakksrøyk, kjæledyr dander, muggsporer og støv. Vurdere hastigheter og innstillingsalternativer tilgjengelige på luftrenser. Sjekk om luftrenseren har en indikator for filtre som må endres. Denne indikatoren hjelper minne deg på å bytte filter, som lett kan neglisjeres. Alle de ekstra funksjonene legge til den totale kostnaden for enheten, så bestemmer hvilke elementer som er viktig for deg.