Digidexo.com

Hvordan løse Snorking

Hvordan løse Snorking


Snorking er et vanlig problem blant voksne. Det resulterer fra en rekke forskjellige årsaker, blant annet struktur av nese og munn, søvnapné, lunger eller fedme. Snorking i seg selv er ikke nødvendigvis skadelig, men kan betegne andre problemer. Se din lege for å diskutere mulige årsaker og løsninger, spesielt hvis det forstyrrer kvaliteten på ditt eller partnerens søvn. Hvis legen finner ingen medisinsk årsak til snorking, kan du prøve en av flere hjem løsninger for å lindre snorking og gjenopprette søvnen din.

Bruksanvisning

sove på din side. For å minne deg selv, kuttet en tennisball i to og sy det inni natt skjorte. Hvis du ruller over i natt, vil struktur forårsake ubehag og minne deg på å gå tilbake til din side. Til slutt, vil du ikke trenger påminnelsen bump fordi kroppen din vil lære å holde seg på sin side hele natten.

•  Gå ned i vekt. Bære ekstra vekt på foldene i halsen legger press på luftveiene, noe som gjør det vanskelig å puste og økende snorking.

Påfør nese strimler, tilgjengelig på apotek. Pakk den selvklebende stripen og plassere hver side rett under broen på nesen. Stripen trekker øvre neseborene utover, øke luftstrømmen og redusere snorking.

Tips og advarsler

  • Se legen din umiddelbart hvis du finner deg selv å våkne opp og gisper. Dette er ofte et tegn på søvnapné, der du slutter å puste i perioder på 10 sekunder eller mer.