Digidexo.com

Hvitløk rettsmidler for Pain & leddgikt

Det smaker godt i tomatsaus og hummus, men hvitløk har mange flere bruksområder enn en smakstilsetning i din favoritt mat. Sivilisasjoner over hele verden har brukt hvitløk til sal av onde ånder og helbrede alle typer plager hundrevis av år før moderne medisiner ble oppfunnet. Hvitløk har vist seg å ha en kraftig virkning på immunsystemet, og kan brukes som en anti-inflammatorisk, noe som betyr at det er perfekt for å lindre smerte og stivhet som kommer fra artritt.

Hvitløk tinktur

Et skjær er et konsentrert urtemedisin som er laget av soaking en plante eller urt i olje eller alkohol for å trekke ut alle de helbredende elementer. Du kan lage din egen hvitløk skjær ved peeling ca 40 fedd fersk hvitløk og deretter dicing eller knuse dem. Sett oppmalt hvitløk i en glasskrukke, og dekke den med 80- til 100-bevis korn alkohol. La blandingen sitte i forseglet krukke for rundt 20 dager, rister det en gang hver dag. Når den er fullført, kan du legge 15 til 20 dråper i et lite glass vann og drikk det en gang om dagen, før måltider, i en måned.

Hvitløk Spread

Du kan svelges hvitløk i en rekke måter. Hvis du liker den sterke smaken av hvitløk allerede, kan en lime eller spredning være en morsom måte å friske opp et måltid og lindre leddgikt symptomer. Ta 10 til 20 fedd fersk hvitløk og hakke dem med en skarp kniv. Lett stek den friske hvitløk i klarnet smør eller olivenolje før du legger det til en food prosessor hvor det er malt til en lime. Tilsett salt og pepper etter smak. Oppbevar denne spredningen i en forseglet glasskrukke, og bruke rikelig til brød og stivelse.

Hvitløk Oil

Hvis du heller ikke spise fersk hvitløk direkte, kan du gjøre hvitløksolje. Dette kan brukes i matlaging, eller gnis direkte på leddene som opplever leddgikt smerte. Ta ca 20 fedd fersk, skrelt hvitløk, og senk dem i en glasskrukke fylt med ca 4 kopper extra virgin olivenolje. La hvitløk til bratt i olivenolje for rundt 10 til 15 dager før strai ut hvitløken, som fortsatt kan brukes i matlaging. Forsegle glasset, og lagre på et tørt og kjølig sted. Gni oljen, etter behov, på ledd som er stive eller smertefullt.

Hvitløk piller

Hvis du lider av arthritics og leter etter en rask måte å legge til hvitløk til kosthold, hvitløk piller og tabletter er tilgjengelig fra mange naturlige matvarer og vitamin butikker. Pass på å kjøpe en deodorized variasjon eller ta dem på full mage, eller du kan utvikle hvitløk ånde.