Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene av Pumpkin Seed Oil?

Hva er de helsemessige fordelene av Pumpkin Seed Oil?


Gresskar frø olje har blitt brukt av indianere for generasjoner som et fantastisk alternativ medisin for en rekke sykdommer. Fordelene er mange, som spenner over et bredt spekter av sykdomsblokkerende egenskaper. Som et alternativ medisin, har Food and Drug Administration (FDA) ennå ikke kommentert fordelene av gresskar frø olje. Til tross for dette, fortsatt bruk og ros snakke volumer.

Skin Health

Gresskar frø olje kan bidra til å oppklare mindre hudproblemer og irritasjoner. Oljen bidrar til å hindre frie radikaler fra å forårsake skade på hudceller samtidig hjelpe til anti-aldring prosesser som bidrar til å holde huden yngre og fastere utseende. Det kan også bidra til å rydde opp akne og misfarging.

Kolesterol Helse

Gresskar frø olje kan hjelpe moderate kolesterolnivået i blodet. Ved å senke LDL (dårlig) score og øke HDL (bra) score, kan gresskar frø olje forbedre kardiovaskulær funksjon. Opprettholde en sunn balanse av kolesterol i kroppen er nøkkelen til varig generelle helse, spesielt til dem som er overvektige eller fete, som har en høyere risiko for hjerteproblemer.

Prostata Helse

Gresskar frø olje kan bidra til å redusere problemer med prostata og blære hos menn. Oljen virker til å inhibere de skadelige virkninger av hormoner på celler i prostata, redusere symptomer og begrense utviklingen av kreft.

Antioksidantegenskaper

Gresskar seedet olje er kjent for å ha kraftig antioksidant fordeler som bidrar til å beskytte kroppen mot sykdom og sykdom. Ved å beskytte cellene mot frie radikaler og giftstoff skade, kan visse kreftformer kan unngås, og kroppen kan opprettholde helse og velvære.

Arthritis Relief

Gresskar frø olje har vært kjent for å lette smerter av leddgikt. Gresskar seedet olje anti-inflammatoriske egenskaper reduserer irritasjon og hevelse i leddene.