Digidexo.com

Vitamin E Oil for White Stretch Marks

Strekkmerker er røde eller lilla merker som oppstår når huden endrer seg raskt og det midterste laget av huden - dermis - tårer. Disse merkene er vanligvis funnet på lårene, overarmer, rygg, sete eller mage. Merkene starter som en rødlig eller lilla farge og blir hvite over tid. Merkene er lettere å behandle når de er fortsatt røde eller lilla, men det er noen behandlinger for hvite strekkmerker, blant annet ved bruk av vitamin E olje på dem.

Hva er vitamin E?

Vitamin E er et vitamin som finnes naturlig i noen matvarer som også kan kjøpes i kapselform. Vitaminet sies å ha anti-aging egenskaper, og vitamin i olje form blir ofte brukt til å behandle hudsykdommer som solen brenner, rynker og strekkmerker. Mange kremer og lotions markedsført for fjerning stretch mark allerede har vitamin E olje i dem.

Søknad Teknikker

For å bruke vitamin E olje til strekkmerker, trenger du enten en flaske med ren vitamin E olje eller vitamin E kapsler. Hvis du bruker kapsler, må du rote dem med en nål og presse oljen ut. Mengden av olje du bruker, avhenger av hvor mange strekkmerker du behandler og hvor store de er. Gni oljen inn hver strekning mark og massere det inn. Du bør bruke oljen til de merkene minst en gang om dagen.

Hvor finner Vitamin E olje

Vitamin E olje kan kjøpes i kapsel eller flytende form i de fleste dagligvarebutikker og apotek. Vitaminet finnes naturlig i noen matvarer som frukt, grønnsaker, nøtter, hele korn og vegetabilske oljer. Siden vitamin E er en antioksidant, spise mat som er rik på vitamin E sies å ha anti-aging fordeler.

Betyr det virkelig fungerer?

Det finnes mange beretninger om vitamin E reduserer synligheten av strekkmerker, men det er ingen avgjørende medisinske bevis på at oljen er effektiv. Men AllAboutStretchMarks.com hevder masserer med vitamin E olje forbedrer blodsirkulasjonen i huden og øker hudens elastisitet.

Andre Stretch Mark behandlinger

Det mest ekstreme metoden for å fjerne strekkmerker er plastisk kirurgi. Hudleger også utføre laser behandlinger for å fjerne merkene, men behandlinger krever flere økter og er dyre. Det finnes en rekke aktuelle kremer og lotions på markedet som er designet for å lette forekomsten av strekkmerker. Ifølge en juni 2009 artikkel på CNN Health, kan kremer med alpha hydroxy syre, kakaosmør, vitamin E og planteekstrakter hjelpe bli kvitt merkene.