Digidexo.com

Urter for Beroligende & Lindrende Stress

Stress og angst kan være vanskelig å administrere og ha ødeleggende effekt på helsen din. Eliminere så mange stressende faktorer tilstede i det daglige liv for å sikre lykke. Selvfølgelig dette er ikke alltid praktisk som visse livsfaktorer er uunngåelig, men du kan finne det nyttig å inkludere naturlige urter som en del av stress forvaltningsplanen.

Herbal rettsmidler

Valerian root har lenge blitt rost for sin beroligende og beroligende egenskaper, som det forbedrer blodsirkulasjonen og lindrer angst. Johannesurt er en urte supplement som vanligvis brukes til å behandle stress og angst. Du kan finne både i form av en pille eller skjær hos din lokale helsekost butikk. Valerian og St. Johns anses å være sterke midler slik at du bør utvise forsiktighet og varsomhet når du tar disse kosttilskudd. Start med en lav dose og øke dosen sakte som nødvendig. Unngå alkohol eller andre beroligende midler når du tar vendelrot og johannesurt. En annen urtemedisin for å fremme avslapning er kava kava. Kava kava arbeider mindre som en beroligende og mer som et middel og humør enhancer. Kava kava kan finnes i mange former, men den mest effektive metoden for inntak av denne urten er ved hjelp av tørket rot å lage en naturlig urte te. Dette er relativt mild, så prøv å ha den i en kopp varm te om morgenen eller ettermiddagen. Kamille lindrer også stress og kan tas som en te eller tinktur. Pasjonsblomst, scullcup og verbena er også bemerkelsesverdig nevner og fungerer utmerket når det tas i sammenheng med noen av de sterkere urter som tidligere nevnt. Sørg for å rådføre deg med din herbalist eller lokale helse butikken ekspert før du prøver å blande noen typer urter eller medisiner.

Aromaterapi

Eteriske oljer fra visse urter og planter kan arbeide for å roe det sentrale nervesystemet bare ved lukten alene. Planter og urter for å lindre angst er lavendel, sypress, kamille, basilikum og neroli. For nervøs spenning prøve å bruke sandeltre, Clary salvie, jasmin, kanel, sedertre, bergamot, røkelse og ylang ylang. Hvis stress forstyrrer søvnen din, kan du prøve en aromaterapi bøte med sitron, merian, rose eller vendelrot. Du kan legge til et par dråper av disse essensielle oljer for å puta eller direkte på huden din. Du kan også prøve å legge dråper eterisk olje til en opphetet lampe som er spesielt laget for å brenne essensielle oljer. Urte aroma i hele hjemmet eller kontoret vil betydelig forbedre humøret og angstnivået.