Digidexo.com

Hvordan lage din egen Impressions of Baby Feet & hender

Hvordan lage din egen Impressions of Baby Feet & hender


Clay baby føtter og hånd inntrykk er minneverdige keepsakes å holde i en baby album eller visning på vegger eller mantelen plass. Disse kan være profesjonelt gjort, men du kan også gjøre det selv hjemme. Å vite hvordan du kan lage din egen baby hånd og fot leire inntrykk gir deg muligheten til å forevige minnet om ditt barns små, søte føtter og hender.

Bruksanvisning

•  Rull lufttørking leire mellom hendene til en ball for å gjøre det varmt og smidig. Velg en ikke-giftig luft-tørking leire fra en håndverket eller hobby forsyning butikk. Lufttørking porselen er tilstrekkelig, men også andre typer eksisterer.

Rull ballen av leire inn i en avrundet kanter rektangel som form som måler 6-by-8-inches. Det bør være ca 1-tommers tykke.

Fjern fronten fra bilderammen. La tilbake på det. Plasser rullet ut leire form inn i sentrum av bilderammen.

Hold babyens hånd eller fot forsiktig i den ene hånden. Trykk den ned i midten av leire forsiktig, men bestemt. Hold hånden eller foten på plass i 10 sekunder og slipp, etterlater utskriften.

Sitt innrammet leire print sted kjølig og tørt for å lufttørke i 48 timer. Sluttresultatet blir en herdet leire mold av babyens hånd eller fot.

Tips og advarsler

  • Bruk milde babyen såpe og varmt vann for å vaske babyens hender og føtter etter at leire inntrykk.