Digidexo.com

Om 1500-calorie diabetiker diett

Om 1500-calorie diabetiker diett


Når du lider av diabetes, kan kroppen ikke riktig slipper insulin. Dette fører til forhøyede blodsukkernivåer. Blodsukkeret er viktig for riktig funksjon av mange av kroppens systemer. Den 1500-calorie diabetiker diett kan bli innlemmet i en daglig spise regime med riktig veiledning og disiplin.

Betydning

Ifølge American Diabetes Association, er det ca 23,6 millioner barn og voksne med diabetes i USA. Dette kommer ut til om lag 7,8 prosent av befolkningen. Diabetes kan ha en skadelig effekt på kroppen. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, kan det føre til problemer med nyrer, føtter, øyne, bein og hjerte. Etter 1500-kalori diett kan redusere disse symptomene.

Funksjon

Den viktigste funksjonen til 1500-calorie diabetiker diett er å bidra til å holde blodsukkeret på rett kjøl. Dette gjøres ved å spore inntak av karbohydrater og holde dem til en rimelig mengde som de er ansvarlige for inndriving av blodsukkeret.

Funksjoner

Den 1500-kalori diett begrenser inntaket av protein, karbohydrater og sunt fett. Det begrenser også den totale kaloriinntaket og reduserer usunt fett. Måltidene består av omtrent 50 prosent karbohydrat, fett 30 prosent og 20 prosent protein, og det er vanligvis tre måltider og to snacks. Se link under for et eksempel på en 1500-kalori-en-dagers måltid plan.

Typer

Det er to vanlige metoder involvert i 1500-kalori diett: dietten utvekslingssystem og carb telling, ifølge Helsebiblioteket.

I Exchange System, er matvarer gruppert i stivelse, kjøtt / kjøtt erstatter, frukt, grønnsaker, melk og fett. Matvarer i hver kategori har tilsvarende mengder protein, karbohydrater og fett, slik at de kan byttes med hverandre ved måltider.

Carb telling er generelt nyttig for insulinavhengige diabetikere. Jo flere karbohydrater du spiser, jo mer insulin du trenger å stabilisere blodsukkeret. I carb telling, er hovedfokus mengden karbohydrater i ulike matvarer. En daglige mål er bestemt, og så du bare spre mengden ut mellom hvert måltid.

Betraktninger

Tenk over hva slags karbohydrater du spiser. Spis karbohydrater som er lav på glykemisk indeks og høy i fiber. Disse matvarer er fordøyd saktere og gi følelsen av fylde for en lengre periode. Dette tillater deg å spise mindre, holde seg innenfor 1500 kalorier og fortsatt være fornøyd. Havregryn med proteinpulver ville være et godt valg for frokost.

Expert Insight

Før du starter en ny ernæring plan som 1500-calorie diabetiker diett, søke råd fra din lege eller ernæringsfysiolog. Hun vil være i stand til å sette opp dine ernæring mål, totalt antall kalorier og proporsjonene av karbohydrater, proteiner og fett som du er ment å være å spise i løpet av dagen.