Digidexo.com

Kinesisk Tonic Urter

Kinesisk Tonic Urter


I århundrer har utøvere av tradisjonell kinesisk medisin brukes tonic urter til å behandle en rekke menneskelige plager. I mange vestlige land, kinesiske tonic urter nå også ansett som effektive alternative behandlinger for mange tilstander og sykdommer.

Ginseng

En av de mest kjente kinesiske tonic urter, ginseng, er allment tilgjengelig i pilleform. Ofte brukt for å øke energi eller utholdenhet, kan ginseng også være effektive i å redusere stress.

Astragalus Root

Astragalus root kommer fra Astragalus membranaceus, en plante som tilhører legume familien. Etter høsting, er plantens røtter tørket og malt til et fint pulver for å lage te. Astragalus rot er nyttig i å øke menneskets immunsystem og behandling av allergi.

Lycium Frukt

En annen kinesisk tonic urt kommer fra frukten av Lycium anlegget, som er medlem av søtvier familien, som er også poteter, paprika og tomater. Lycium frukt, også kalt goji bær, er kjent for sin antiaging og antioksidantegenskaper. Produkter med Lycium fruktekstrakt er nå tilgjengelig i USA og andre steder.

Lakrisrot

Avledet fra lakris anlegget, har lakris rot lenge vært brukt en candy smaken. Viden kjent som en hoste suppressant, er lakris rot en ingrediens i mange kommersielle hoste medisiner. Kinesisk urte medisin utøvere bruker lakris rot å behandle fordøyelses plager.

Schizandra

Native til Nord-Kina og Japan, er schizandra en vinranke av magnolia familie som produserer små røde bær. Tonic urt Schizandra er hentet fra tørkede bær. Brukt som behandling for insomina, kan schizandra også forbedre mental årvåkenhet og funksjon av leveren.

Cordyceps

Cordyceps er en sopp som vokser i høytliggende områder av det sørlige Kina. En liten sopp som ligner gress, Cordyceps er kjent for sine antiaging propeties og brukes til å forbedre lunge, nyre og leverfunksjon.

Gingko Biloba

En velkjent urte supplement, Gingko biloba er avledet fra blader av Gingko treet som er blitt tørket og malt til et fint pulver. De mentale fremmende egenskaper Gingko biloba er godt kjent.

Biota

En eviggrønn busk, vokser biota hele Kina, og ulike deler av anlegget gi flere tonic urter. Kinesisk urte medisin utøvere bruker biota å behandle hoste og hodepine. Biota kan også fungere som et diuretikum eller et antibakterielt middel.