Digidexo.com

Kinesiske Håravfall Cures

Sjampo som er forårsaket av en rekke faktorer som arv, svake nyrer og dårlig ernæring. Selv om arvelighet regnes som den viktigste årsaken til hårtap og for tidlig gråning, er den generelle helsen til håret avhengig av god ernæring. Kinesiske hår tap rettsmidler er basert på en rekke matvarer som kineserne anser bra for å styrke hårsekkene. Disse matvarer inneholder tang, epler, peanøtter og solsikkefrø.

Valnøtter

En populær rette for hårtap er å ta valnøtter på en tom mage om morgenen med et glass melk.

Svarte sesamfrø

Svart sesamfrø er brent og malt til et pulver. Dette pulveret er blandet med en kopp varmt vann, tilsatt sukker og tatt til frokost. Dette er et populært middel for god helse for hår og hud. Svarte sesamfrø er også spist i store mengder for å opprettholde fargen og glans til håret. Frøene blir brukt i utarbeidelsen av kjøtt og grønnsaksretter, og er også brukt for å lage godteri.

Effekt av Kjøtt på Hair

Ifølge kinesisk medisin nyrene har en stor effekt på hår og hodebunn og overdreven mengder kjøtt i kosten utøve utilbørlig stress på nyrene. Derfor en diett som er for det meste basert på kjøttprodukter, animalsk fett og animalsk protein fører til større hårtap.

Eddik

Vask håret med 200 ml eddik blandet med 1000 ml varmt vann. Skyll med rent vann. Gjør dette to ganger i uken for en lengre periode. En hud test bør gjøres først for å sikre at ingen allergisk reaksjon på eddik.

Ho Shou Wu

Kineserne bruker en rekke urter for å behandle hårtap. En av de mest populære urter kalles Ho Shou Wu, og det kan fås fra kinesiske helsebutikker og urte butikker i te og kapsel form.

Sheng Fa

Sheng Fa er en kinesisk patent formel som hjelper hårtap ved å styrke nyrene siden Kineserne tror at svake nyrer er en av de viktigste årsakene til hårtap. Den er tilgjengelig i kinesisk drugstores i pilleform og den anbefalte bruk er fire piller to ganger om dagen i fire måneder.