Digidexo.com

Behandlinger for Childhood Alopecia

Alopecia forekommer hos opptil 1 prosent av befolkningen, og de fleste tilfellene oppstår i barndommen. Alopecia areata refererer til flekkvis tap av hår og er mye mer vanlig enn fullstendig tap av hår, kjent som alopecia totalis. Alopecia er antatt å være en autoimmun sykdom hvor kroppen angriper sine egne celler i hårsekkene, noe som resulterer i tap av hår.

Riktig diagnose

I mange barn, kan håravfall være forårsaket av andre faktorer enn alopecia. Riktig diagnose av en hudlege er avgjørende for riktig behandling. Ofte mister barn håret på grunn av soppinfeksjoner som ringorm, som er behandlet med et anti-fungal medisiner. Andre barn kan være ubevisst trekke ut sitt eget hår eller å miste den fra trange ponni haler eller andre hårprodukter. Ytterligere eller underliggende årsaker til håravfall er også mulig og bare en ekspert kan identifisere dem.

Kortikosteroider

Den vanligste behandlingen for barndommen alopecia er bruk av kortikosteroider. Coricosteroids fungere som anti-inflammatorisk agenter og kan roe en overaktiv immunsystem. Tre forskjellige behandlings finnes: injeksjon, tar kortikosteroidene gjennom munnen, eller ved påføring av en krem. Den coricosteroid krem ​​er ofte førstevalget for barn fordi det er mye enklere å bruke enn administrere injeksjoner. Bare en hudlege kan forskrive riktig dose og overvåke fremdriften av kortikosteroid behandling.

Minoxidil

Minoxidil er mer kjent som Rogaine og er et populært over-the-counter medisiner for hårtap. Den kan brukes for barndommen alopesi, og resultatene er vanligvis sett i ca 12 uker. Det er nødvendig å snakke med barnelege eller hudlege første til å vurdere risiko og nytte av behandling med Minoxidil.

Reseptbelagte medisiner

Sulfasalazin er en sulfa narkotika som kan være foreskrevet av en hudlege for alopecia. Sulfa medisiner er ofte brukt til å behandle autoimmune lidelser i hud. Et annet alternativ er å bruke en aktuell allergifremkallende medisiner til hodebunnen, noe som induserer en hud allergi og kløe. Denne allergisk respons har blitt vist å fremme hårvekst, og hvis det fungerer, kan resultatene sees i tre til 12 måneder.

Alternative løsninger

Noen naturlig helse utøvere foreskrive behandling gjennom riktig ernæring og vitaminer. En økning i sink, kan et barns multivitamin og små doser av nattlysolje være nyttig. Noen utøvere argumentere sikker eksponering for sollys eller ultrafiolett behandling foreskrevet av en barnelege. Noe alternativ helse behandling bør diskuteres med en lege før du prøver det hjemme.