Digidexo.com

Creative Frukt Snacks

Creative Frukt Snacks


Du er hva du spiser. Dette gamle ordtaket har et mål av sannhet i det, fordi maten er tatt inn i kroppen og blir drivstoff for kroppens mange funksjoner. Mange vet ønsker å spise nutritiously, men kan får problemer på snack tid. For å unngå snacking fallgruve, prøver å være kreativ med snacks. Prøv frukt snacks i stedet for nå for noe sukkerholdig å tilfredsstille dine søt tann.

Creative Frukt Snacks

Det er alltid de prøvde og sanne tørket frukt alternativ for frukt snacks. Det finnes mange varianter, inkludert aprikos, epler, blåbær, jordbær, fiken, meloner, samt mer eksotiske kiwi, goji bær, guava og mango. Du kan finne nesten alle typer frukt som tørket frukt, og for den sanne helse-entusiast, er det også økologiske merker av tørket frukt.

Cool Fruit Treats

Smoothies gjøre et godt valg for sommeren snacking. Hvis du prøver å unngå iskrem og andre fristende kule godbiter, velger en frukt smoothie i stedet. Du kan lage en smoothie ut av omtrent alle typer frukt. Hvis du har problemer med å komme bort fra sjokolade og andre godbiter, kaste inn et par sjokoladebiter for å hjelpe tilfredsstille din craving uten helt å gi etter for din søt tann.

Varm frukt Snacks

Det finnes mange oppskrifter på varme, fylling snacks. De fleste av oppskriftene innebære en glasur-type pålegg laget av sukker og smør, og deretter varme opp frukten i ovnen (det kan være lurt å redusere mengden sukker og smør til orde for i noen oppskrifter). Cooks.com har mange varm frukt oppskrifter, inkludert varm vinter fruktsalat, varm fruktkompott, varm curried frukt og varm praline fruktkompott.

Frukt Nut Mixes

Prøv å blande din favoritt tørket frukt stykker med nøtter for en sunn snack. Du kan kjøpe trail blander med frukt klar gjort, eller du kan lage dine egne med dine favoritt nøtter og frukt. Innlemme nøtter kan legge enda mer næringsrik fordeler for din frukt snack, som umettet fett, omega-3 fettsyrer og fiber. Å gjøre frukt snack av valget er en fin måte å være sunn - bare bruke din kreativitet, og du vil finne deg selv nyter dine egne frukt snack kreasjoner.