Digidexo.com

Hvordan behandle West Nile Virus

West Nile-viruset er en ny utvikling blant virus kontrahert av mennesker. Selv om viruset er alvorlig, er det noen alternativer for å hjelpe behandle virus eller minske komplikasjoner.

Bruksanvisning

Hvordan behandle West Nile Virus

•  Gå til sykehuset. Alvorlige tilfeller av West Nile-viruset kan bare behandles av medisinsk fagpersonell på sykehuset. Hvis symptomene er alvorlige, ikke nøl med å besøke ditt lokale sykehus.

•  Få resten. Noen tilfeller av West Nile-viruset er ikke så alvorlig og kan gå bort av seg selv, så lenge personen påført med viruset tar forholdsregler for å bli frisk. Dette inkluderer å få en sunn mengde søvn hver natt.

Drikk rikelig med væske. Drikke mye vann og andre væsker vil bidra til å bygge opp immunforsvaret og bekjempe viruset. Det er viktig å holde seg hydrert gjennom hele varigheten av West Nile-viruset.

Ta en smertestillende. Smertestillende midler, som også inneholder medisin for hodepine, migrene og feber bør også benyttes mens man har West Nile. Dette vil bidra til å kontrollere symptomer av viruset som viruset er behandlet.

Hold luftveiene klart. Det er viktig å gjøre puste så lett som mulig for å hindre ytterligere komplikasjoner og for behandling av West Nile virus. Ikke røyk eller være rundt eventuelle allergener mens behandling viruset.

hindre sekundære infeksjoner. West Nile-viruset kan behandles hvis ingen andre infeksjoner utvikle. Det er viktig å holde immunsystemet sterkt, slik at du kan forebygge infeksjoner som lungebetennelse og urinveisinfeksjoner og få fart på utvinningen.