Digidexo.com

Natural Ufrivillig barnløshet for overgangsalder

Menopause er tiden i en womanâ € ™ s liv når eggstokkene slutter å fungere. De kroppslige endringer i forbindelse med overgangsalderen er en del av en womanâ € ™ s naturlige aldringsprosessen. Menopause bestemmes ved fravær av en menstruasjonssyklus i minst 12 måneder. Gjennomsnittlig debutalder er 52, men menopause kan skje når som helst mellom 35 og 60.

Hva er et naturlig hormon?

Naturlige hormoner anses å være identisk med hormoner som produseres i kroppen vår. Deres kjemiske makeup og funksjonsetterligner menneskelige hormoner. De samhandler med reseptorer og andre hormoner i en nonkompetitiv måte. Naturlige hormoner supplere og balansere bodyâ € ™ s egne hormoner.

Hva er Natural hormonbehandling?

Naturlig hormonbehandling, eller NHRT, benytter stoffer som stammer fra planter til å behandle hormon ubalanser. De består av tilpassede formler som inneholder kjemisk identiske hormoner. Det er to typer av terapier som markedsføres. Den ene er en FDA-godkjent formel som krever resept. Den andre er blandet basert på individuelle preferanser og er ikke godkjent av FDA.

Hvilke typer stoffer brukes i Natural Ufrivillig barnløshet?

Resept-styrke naturlige hormoner er laget av stimasterol, som er hentet fra soyabønner. Det er da kjemisk endret for å representere progesteron eller østrogen. Disse forbindelser er ofte mikroniseres for bruk i NHRT. Over-the-counter progesteron er hentet fra diosgeniun, som er hentet fra den gigantiske meksikanske yam. Andre derivater omfatter estradiol og mikronisert testosteron.

Hva er fordelene med Natural Ufrivillig barnløshet?

Naturlig hormonbehandling støtter hormonbalansen under og etter utbruddet av overgangsalder. Menopausale symptomer vil vanligvis avta som helst fra noen måneder til flere år etter utbruddet uten behandling. Naturlig hormonbehandling har bidratt til å lindre symptomer etter 1-3 måneders bruk.