Digidexo.com

Sunn Vekttap Diet Plans

Det er mange kjepphest vekttap dietter som oppmuntrer raskt vekttap, men er ikke ernæringsmessig balansert og sunt. Sunn vekttap planer kan ta lengre tid å indusere vekttap, men de ofte bidrar til å holde vekten av.

Kosthold og trening

Dietter som kombinerer sunt kosthold med trening er en sunn vekttap diett alternativet. Spise diett anbefalt av United States Department of Agriculture næringspyramiden, og kombinere det med anbefalte aktivitetsnivået er en sunn måte å miste vekt og holde den av. Health.gov kosten retningslinjer anbefaler å miste vekt sakte og jevnt ved å redusere kaloriforbruk og økt fysisk aktivitet. Anbefalinger for kaloriinntaket inkluderer 20 prosent til 35 prosent fra protein, 45 prosent til 65 prosent fra karbohydrater og 10 prosent til 35 prosent fra fett å miste vekt sunt. Spis komplekse karbohydrater som grønnsaker, poteter og fullkornsprodukter og konsumere protein fra kilder som magert kjøtt, bønner og nøtter. Unngå mettet fett ved å begrense ost og høy-fett kjøtt. I tillegg lese mat etiketter for å finne fettinnhold i matvarer. Unngå bearbeidet mat så mye som mulig for å begrense mettet fett. Fysiske retningslinjer aktivitet er 30 til 60 minutter med moderat aktivitet (gange 1,5 til 3 miles per dag på 3 til 4 km / h) minst tre dager per uke.

Low-Fat Diet

Lav-fett dietter krever begrense fett, særlig mettet fett, til 20 til 30 prosent eller mindre av den totale kaloriinntaket og spise de fleste av dine matvarer fra karbohydrater. Fordi fett har 9 kalorier per gram og karbohydrater har 4 kalorier per gram, begrense fett og fokusere på karbohydrater har en tendens til å begrense kaloriforbruket også. Ifølge www.weightlossresources.co.uk/diet/low_fat.htm, begrense fett til mindre enn 20 prosent til 30 prosent er for restriktive for folk flest å være vellykket på diett. Ideen bak lav-fett dietter er at du fyller opp på karbohydrater, som brenner raskere enn fett og protein, slik at kroppen vil slå til fett butikker for energi. Matvarer som kan spises på lav-fett dietter inneholder rå og kokte grønnsaker og frukt; hele korn; pasta; poteter; fettfri melk; og havremel. De fleste av dine fett kaloriene bør komme fra umettede fettkilder som solsikkefrø, nøtter og safflower olje. Lav-fett dietter fungerer vanligvis best når den kombineres med fysisk aktivitet som sykling, løping, jogging, dans, kickboksing og dans, for å øke fett tap.

Calorie Reduksjon

Hold kalorier innenfor anbefalte daglige grensene for 2000 til 2500 og 3000 til 3500 for stillesittende til aktive kvinner og menn opp til 30 år, henholdsvis. Etter 30 år, redusere kaloriinntaket med 100 for hvert tiår. Hvis du er moderat aktiv, vil du falle i midten av disse kalori anbefalinger. The Centers for Disease Control (CDC) anbefaler å kutte 500 til 1000 kalorier per dag for å brenne en halvkilo eller mer fett per uke (det er 3500 kalorier i en kilo fett). Redusere kalorier kan være så enkelt som å kutte ut et par ting som i vesentlig grad kan bidra til daglige kaloriinntak, slik som høy-kalori drikker eller godteri. Prøv å eliminere en høy-kalori mat eller drikke per dag for å gå ned i vekt. Ved å redusere kaloriinntaket sakte, er det mer sannsynlig å holde seg til dietten og opprettholde vekttap. Øke fysisk aktivitet daglig samt å øke vekttap. Sikt i 30 til 60 minutter daglig med moderat aktivitet som inkluderer både aerobic og styrketrening tre eller flere ganger per uke. Eksempler på fysiske aktiviteter som vil bidra til kaloriforbrenningen inkluderer svømming, rask gange, stasjonær sykling og vektløfting.