Digidexo.com

Tea Tree Oil bivirkninger hos spedbarn

Tea Tree Oil bivirkninger hos spedbarn


Tea tree olje er en antiseptisk olje som vanligvis brukes til å behandle eksem, akne, soppinfeksjoner og brannsår. Den kan brukes som en aktuell behandling for babyer så vel som eldre barn og voksne. Imidlertid er det viktig å kjenne de mulige bivirkninger av oljen før påføring av det til enhver spedbarn.

Utslett

Den vanligste bivirkningen av å bruke tea tree olje som en aktuell behandling er en utvikling utslett. Et utslett generelt vil oppstå i babyer med ekstra følsom hud. Hvis tea tree olje er foreskrevet av en lege som en behandling for barnet ditt, og deretter se programmet svært nøye. Bruk kun olje i små mengder, og slutte å bruke umiddelbart hvis et utslett utvikler seg. Den utslett kunne se ut som små røde støt eller en rødlig farge på overflaten av huden hvor oljen ble anvendt.

Irritasjon

En annen vanlig bivirkning av tea tree olje programmet er irritasjon. Dette er vanskelig å identifisere hos spedbarn som ikke kan artikulere når de føler smerte. Men som en forelder, kan du se etter tegn på irritasjon i din baby. Hvis barnet synes å være usedvanlig grinete eller masete, så det kan være et tegn på at tea tree olje er irriterende barnet. En annen måte å fortelle om en baby er irritert av oljen er å se hans eller hennes reaksjon hvis du trykker på eller ta på området hvor oljen er påført. Hvis barnet trekker bort eller begynner å gråte, slutte å bruke tea tree olje.

Brenning

En annen bivirkning som er mindre vanlig når du søker tea tree olje brenner på stedet av søknaden. Det vil være lett å si om oljen brenner babyen fordi programmet området vil få rødere og barnet vil begynne å gråte eller skrike. Vask området umiddelbart med kaldt vann og enhver bruk av tea tree olje. Hvis bruken av oljen ble foreskrevet av en lege, kan du kontakte ham eller henne, og la legen vite at barnet ditt er å ha en reaksjon på oljen. Legen din vil foreskrive en alternativ behandling.

Gynecomastia

I ekstreme tilfeller har tea tree olje søknad blitt sitert for å forårsake gynecomastia (forstørret brystvev) hos unge gutter og babyer. En artikkel i New England Journal of Medicine i 2007 knyttet tea tree og lavendel oljer for å østrogen øker reaksjoner hos gutter. Ved anvendelsen av oljen ble stoppet, virkningene av oljen gikk bort. Selv om effektene er midlertidige og svært sjeldne, er det viktig å se etter denne tilstanden hos barnet dersom du velger å bruke tea tree olje.

Nerve Damage

Hvis tea tree olje er inge det kan føre til nerveskader. Aldri gi tea tree olje til en baby eller en person av noen annen alders internt.