Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Dental finer

Hvordan man kan sammenligne Dental finer


Mens de første generasjonene av dental veneers var midlertidig og tendens til å falle av til enhver tid, skallfasetter i dag tilby en rask og smertefri løsning til en rekke kosmetiske dental problemer.

Funksjon

Dental skallfasetter er et flott alternativ når det gjelder å forbedre utseendet på tennene. En tannlege finer er et tynt stykke materiale som er formet og støpt til skredder passe en tann. Skallfasetter brukes til å lukke gapene mellom tennene, dekker flekker tenner, og rette utseendet på skjeve og merkelig formede tenner. Du kan ha bare én tann dekket med en finer eller du kan ha flere tenner dekket.

Typer

To typer materialer er tilgjengelig for å lage dental skallfasetter: kompositt harpiks og porselen. Komposittharpiks finer er laget av en tann-farget plastmateriale, og er mindre kostbart og raskere alternativ. Deres levealder er 5 til 7 år, og de kan gjøres rett i din tannlegekontor. Porselen veneers er mer holdbare og varer mye lenger enn kompositt harpiks veneers. De er mindre utsatt for farging, og kostnadene betydelig mer enn sammensatt harpiks finer. Porselen veneers er laget i et laboratorium i stedet for i tannlegekontor, slik at tidsrammen for produksjon og plassering er lengre.

Fordeler

Forhold til andre tannbehandling, skallfasetter krever mindre tid og færre besøk hos din tannlege kontor. Veneers er minimal invasiv, krever ingen utvinning tid, og kan brukes til å løse flere problemer samtidig, for eksempel chipped og misfargede tenner.

Advarsel

Å plassere finer riktig, vil tannen bli omformet litt med en fil. Dette gjør fremgangsmåten irreversibel. Også, selv om prosedyren ikke skal være smertefullt, American Academy of Cosmetic Dentistry anbefaler å bruke en bedøvelse mens du har skallfasetter plassert for å sikre maksimal komfort under prosedyren.