Digidexo.com

Hvordan pakke en diabetiker Lunch

Hvordan pakke en diabetiker Lunch


Å spise godteri eller andre matvarer med høyt sukker og karbohydrater kan sende en person som lider av diabetes i diabetisk sjokk. Sunn, sunn mat er gode valg å gjøre smørbrød eller sider som er deilig og næringsrik. Pakking et sunt måltid som er diabetiker vennlig vil tillate de som har diabetes å spise og fortsatt får riktig ernæring.

Bruksanvisning

Gjør smørbrød ut av en høy-fiber grovbrød. Ifølge Cleveland Clinic, forsinker fiber sukker absorpsjon, som hjelper kontroll blod-glukosenivå. For kjøtt på smørbrød, bruke kalkun eller lav-fett kjøtt. Å spise kjøtt lavere i fett bidrar til å forebygge hjertesykdom, som diabetikere har en økt risiko. Hvis personen er en idrettsutøver, men du kan bruke kjøtt med litt mer fett for å gi ekstra energi.

Bruk stangselleri eller gulrøtter for en siderett. Fyll stangselleri med peanøttsmør eller inkludere ost. Bruk en dukkert, som hummus, for gulrøtter. Skiver epler er også et sunt valg. Frukt og grønnsaker er gode lav-fett valg.

Pakk en yoghurt eller peanøttsmør dip med frukt, for eksempel eple skiver eller appelsiner, til dessert.

Pakk en vannflaske eller fruktdrikk. Ifølge "Diabetes Drinks", fruktjuice kan fortynnes med tonic vann for å kutte ned mengden av sukker inntak. Disse drikke valg er sunt og unngå skyter blodsukkeret.

Unngå salt mat eller sauser i din matpakke-lunsj måltider. Salt mat - for eksempel hermetisert kjøtt, hermetiske grønnsaker, ketchup, sennep, bearbeidet lunsj kjøtt, hermetisk oliven og salte snacks - inneholder høye nivåer av natrium, noe som kan sette noen med diabetes i faresonen for høyt blodtrykk.