Digidexo.com

De helsemessige fordeler av Bromelain

Bromelain er et enzym som finnes naturlig i kjøtt og stammen av ananas, en frukt innfødt til det meste Sentral-og Sør-Amerika. Dette enzymet er akkreditert med mange helsemessige fordeler, og er først og fremst kjent for sin protein-fordøye og anti-inflammatoriske egenskaper. Mens ananas er tilgjengelig året rundt i dagligvarebutikker i fersk, frossen og hermetisert varianter, de fleste dra nytte av de helbredende egenskapene bromelain gjennom kosttilskudd.

Lindrer Fordøyelse

Bromelain bryter ned proteiner, så det kan være ganske gunstig for mennesker med magesyke på grunn av treg fordøyelse.

Reduserer betennelse

Bromelain lindrer betennelse og hevelse forårsaket av skade, nasal allergi, kirurgi og sykdommer som leddgikt og revmatoid artritt.

Treats Burns

Dette enzymet, når det påføres direkte brannskader, kan bidra til å fjerne dødt vev; bromelain reduserer behovet for kirurgi og selv fremmer raskere tilheling.

Øker immunitet

Mens nyttig for å redusere lengden av et kaldt, bromelain også kan redusere risikoen for kreft ved å øke cytokiner, til et hormon som produseres av hvite blodceller bedre immunitet.

Senker Blood Clot Risk

En naturlig antikoagulant kan bromelain redusere risikoen for aterosklerose og andre arterielle sykdommer som kan føre til slag eller hjerteinfarkt.