Digidexo.com

Eye øvelser for Convergence

En lidelse som kalles konvergens insuffisiens skjer når øynene ikke fungerer sammen når man ser på noe i nærheten av øynene. Når du gjør arbeid på nært hold, øynene har en tendens til å drive utover og ikke "konvergerer" slik de skal for å unngå problemer som dobbeltsyn. Det er en vanlig kikkert lidelse som i tillegg til dobbelt syn kan føre til hodepine, tåkesyn, manglende evne til å konsentrere seg om lesing og problemer med å utføre nære aktiviteter. En av de beste behandlingene for å begynne å jobbe på konvergens problemer er øye øvelse for å styrke musklene som styrer øynene.

Focal Fleksibilitet Exercise

Ofte kalt "blyant push-ups," denne øvelsen er ment å hjelpe øynene dine riktig fokus ved å forbedre fleksibiliteten i krystallinske linser, ifølge Eye-øvelser-for-godt-vision.com. Du kan bruke fingeren eller en blyant til å gjøre denne øvelsen.

Fokus på fingeren mens du holder den nær tuppen av nesen. Sakte forlenge armen, holde fokusert på spissen av fingeren, inntil armen er helt trukket ut. Ta fingeren tilbake til tuppen av nesen, holde blikket festet på den. Gjenta denne øvelsen i 20 reps hver dag.

String Exercise

Denne øvelsen kan fungere for flere typer øyeproblemer, inkludert konvergens problemer. Du trenger et stykke streng 15 meter lang og tre knapper som kan settes inn på strengen. Feste den ene enden av strengen til et dørhåndtak eller noe annet stasjonært, deretter plassere knappene på strengen (ubundne) om seks inches, 18 inches og fire meter fra den løse enden. Hold løse enden tett mot nesetippen din.

Når du fikse fokus på nærmeste knappen det skal se ut som to strenger krysser nøyaktig hvor knappen er. Lukke ett øye vil gjøre en av strengene forsvinne. Hvis strengene synes å krysse før eller etter at knappen, indikerer det en konvergens problem. Prøve og fikse fokus der strengene krysse på knappen. Når det bildet vises, prøve og holde fokus, så avslappet som mulig, i 10 sekunder. Flytt til den andre knappen og gjenta øvelsen, deretter videre til den tredje. Gjenta syklusen fem ganger.

Effektivitet

Ifølge Virtualmedicalcentre.com, øye øvelser er ikke alltid vellykket i å fikse øyeproblemer. Men øvelser den beste støtten for øye blant alle lidelser er de som brukes for konvergens problemer. Det er bevis som viser øye øvelser forbedrer konvergens og skjeling hos barn og voksne. Det anbefales at øvelse diett være en kombinasjon av på kontoret og hjemme rutiner som det har vist seg å ha de beste resultatene.