Digidexo.com

Hvordan Boost Neural Networks

Hvordan Boost Neural Networks


Øke nevrale nettverk og øke den generelle helsen din sentralnervesystemet med god ernæring, fysisk trening, mental trening, pusteøvelser, økt blod-oksygennivå og kosttilskudd. The Franklin Institute rapporterer nøkkelen til en sunn hjerne er å opprettholde friske celler, øker blodstrømmen og nyter større mengder oksygen å nå dine celler. Følg en daglig diett av sunn levende praksis, og hjernens nevrale nettverk vil øke i antall og samhørighet, fører til en skarpere sinn og en sunnere kropp.

Hvordan Boost Neural Networks

•  Ta kontakt med din lege før du starter noen diett av ernæring, vitamintilskudd og mosjon. Sørg for at du er frisk nok til å begynne en livsforvandlende program for trening.

Tren kroppen din daglig. Hvis du allerede har en øvelse plan, hold deg til det eller ta det opp et hakk. Turgåing er den beste og enkleste form for aerobic (oksygen-berikende) trening. Berikende blodet med oksygen vil hjelpe deg å øke nevrale nettverk.

Hjernetrim daglig. Akkurat som alle andre kroppsdeler, hvis du ikke bruker den, vil du miste den. Praksis tilbakekalling og minne spill og spille brettspill, puslespill og trivia spill regelmessig.

Utfør pusteøvelser daglig. Praksis å ta dype, rensing åndedrag så ofte du kan for å øke blodoksygennivå. Ta jevnlige, dype åndedrag og puster fullt både når du trener og når du er i ro.

Spis bare balanserte, sunne måltider rike på proteiner, lav i tomme karbohydrater og fett og høy i omega-3 fettsyrer. Fisk, fiskeoljer og linfrø er mat med høyt omega-3 fettsyrer. Ta en Omega-3 fettsyre supplement daglig. Fiskeoljer som tran er rik på Omega-3 fettsyrer. Disse næringsstoffene øker blodstrøm og oksygen til nevrale vev og celler.

Ta en god multivitamin daglig. Ta ekstra vitamin B-3 (Niacinamide) for å opprettholde helse og funksjon av axon deler av dine nevroner. Disse nervesystemet celler koble å gjøre opp dine nevrale nettverk.

•  Ta minst 1,000 mg (1 g) av vitamin C hver dag. Frukt og grønnsaker er rike på vitamin C. Dette vitaminet er viktig i vekst og reparasjon av alle dine celler og vev, inkludert dine nevrale nettverk.

Hint

  • Skriv ned alt du spiser og planlegge måltider med ekstra protein og omega-3 fettsyrer som en del av din diett av god ernæring, mosjon og kosttilskudd.