Digidexo.com

Hvordan legge til Psyllium til mat

Hvordan legge til Psyllium til mat


Psyllium er en urt som har mange medisinske bruksområder. Det har vist seg å hjelpe til med konstipasjon, irritabel tarm-syndrom, diaré, vekttap, hjertesykdommer og gikt. Det er en utmerket kilde til fiber, og det er den viktigste ingrediensen i flere populære supplerende fiber produkter, inkludert Metamucil. Psyllium har også vist seg å bidra til lavere kolesterol. Det hjelpemidler folk som ønsker å gå ned i vekt ved å opptre som en appetitt suppressor og gir daglig fiber for sunn fordøyelsessystem. Psyllium er veldig enkelt å legge til mat fordi den har nesten ingen smak, og er enkelt legges i pulverisert form.

Hvordan legge til Psyllium til mat

•  Bruk psylliumskallene pulver første tingen i morgen for å hjelpe til med vekttap eller appetitt kontroll. Les merkelappen på psyllium pulver. Ta halvparten av den daglige dosen (vanligvis en teskje eller så) om morgenen ved å blande den med vann og omrøring. Vent noen minutter for at den skal bli litt grumsete og drikke det ned. Psyllium er smakløs, så hvis du ønsker litt smak, tilsett juice eller en helt naturlig, lav-kalori søtningsmiddel. Følg med et glass vann og vent en halv time før du spiser noe.

•  Rør psyllium pulver i havregryn eller dryss frokostblanding som en frokost alternativ.

Rør psyllium pulver i supper eller bruke den som du ville gjort et krydder for lunsjer og middager. Fordi den har nesten ingen smak, det er veldig allsidig og kan brukes i alle slags parabol, fra meksikansk, til kontinentale, til asiatiske, til det europeiske. Bare husk å holde seg innenfor din daglige dose.