Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Vendende gjær infeksjoner

Hjem rettsmidler for Vendende gjær infeksjoner


Gjær-infeksjon, også kjent som "candidiasis" er forårsaket av et sopp kalt "Candida albicans." Den gjærsopp bor i kroppen, men under gunstige forhold gjær kan begynne å vokse, utvikler seg til soppinfeksjon. Noen ting som kan utløse en gjær infeksjon er antibiotika, hormonendringer og svekket immunforsvar. Noen av symptomer assosiert med tilbakevendende infeksjoner gjær er ukontrollerbar kløe, svie, irritasjon og / eller en tykk hvit luktfri utladning.

Yoghurt

Vanlig yoghurt er en av de beste hjem rettsmidler for behandling av tilbakevendende gjær infeksjoner. Den vanlig yoghurt har "Lactobacillus acidophilus," levende kulturer som bidrar til å eliminere gjær infeksjon. Spis en kopp vanlig yoghurt hver dag eller dyppe en tampong i yoghurt og sett den inn i skjeden til gjæren infeksjonen forsvinner.

Borsyre

Borsyre har soppdrepende egenskaper som kan balansere mengden av gjær i kroppen. Borsyre suppositorier, når de settes inn i skjeden to ganger daglig, er en effektiv behandling soppinfeksjon.

Hvitløk

Hvitløk er en effektiv behandling for tilbakevendende gjær infeksjoner. Hvitløk har anti-bakterielle egenskaper. For å bruke hvitløk til å behandle gjær infeksjon, spise to fedd hvitløk hver dag.

Tea Tree Oil

Tea tree olje kan også brukes til å behandle tilbakevendende gjær infeksjoner. Dypp en tampong i noen smøremiddel, deretter slippe noen dråper tea tree olje på tampongen og sette det inn i skjeden.

Apple Cider Eddik

Bruker eple cider som en douche kan gjenopprette den sure pH til vagina. Legg til en kopp eple cider eddik til badekaret, og sitte i den i minst 10 til 15 minutter å behandle gjær infeksjon.