Digidexo.com

Hvordan øke din glutation nivå

Hvordan øke din glutation nivå


Oral glutation tilskudd ikke i vesentlig grad øker de nivåer av glutation i blodet, men glutation-forløper er kjent som N-acetylcystein betyr økt glutation i blodet. Forbruket av whey protein kan også stimulere glutation produksjonen. Denne artikkelen beskriver hvordan du kan øke nivåene av antioksidanten glutation ved å ta N-acetylcystein og whey protein.

Hvordan øke din glutation nivå

N-acetylcystein og Whey Protein Boost glutation

Skaff N-acetylcystein.

Velg en N-acetylcystein supplement produsert på et registrert legemiddel anlegg som følger GMP (Good Manufacturing Practice) retningslinjer. Bioadvantex og Energyfirst er to merker som oppfyller disse kriteriene.

Få udenaturert whey protein.

Whey protein kommer i en rekke former. De Udenaturert former for whey protein stimulere leveren produksjon av glutation. Noen melk / whey proteiner fra Kina har blitt rapportert å være smittet med melamin, så dette proteinet bør innhentes strengt fra innenlandske forsyninger og en GMP kilde. Energyfirst produserer en GMP whey protein som møter disse kriteriene.

•  Ta N-acetylcystein og myseprotein daglig.

Doser på NAC inkluderer 500, 600, eller 900 mg / dag. Myseprotein kan inntas i en dose på 1 gram per kilo kroppsvekt per dag. Whey protein inntak kan varieres avhengig av nyrefunksjonen, generelle egnethet, og metabolsk aktivitet.

Spis mat rik på antioksidanter.

Mat som er rik på antioksidanter, for eksempel mørke bladgrønnsaker og frukt, vil bidra til å holde glutation nivåer høyt ved å gi ekstra antioksidant bufring.

Unngå høye nivåer av alkohol og sukker.

Overdrevent inntak av alkohol kan føre til leverskader og redusere nivåer av glutation. Forhøyet sukker, eller hyperglykemi, kan også indusere oksidativ skade som vil redusere nivåer av glutation.

Hint

  • Kosttilskudd er ikke underlagt de samme kontrollene som farmasøytiske legemidler. For å sikre de høyeste standarder, er det viktig å sjekke med distributører og bestemme produksjon og kvaliteten på et produkt før du tar den.
  • Doser på 600 mg eller høyere av N-acetylcystein per dag har blitt rapportert å forårsake kvalme, oppkast, magesmerter, fordøyelsesbesvær, dyspepsi, munntørrhet, hodepine, svimmelhet, eller unormal smak.
  • Folk som er laktose intolerant bør unngå whey protein konsentrat, men kan vurdere udenaturert whey protein isolerer som et laktosefritt alternativ.