Digidexo.com

Opplyser håret mens gravid

Graviditet for mange kvinner avbryter sine vanlige hårpleie rutiner for frykt for at kjemikalier som finnes i fargestoffer og blekemidler er skadelig for fosteret. For å komplisere saken, mange leger har motstridende ideer om hvorvidt det er trygt å bruke disse produktene under svangerskapet. En titt på bevisene avslører utheving å være relativt trygt når visse vilkår er oppfylt.

Opplyser Vs. Dyeing

Ifølge Dr. Margorie Greenfield, MD, fra nettsiden til kjente barneekspert Dr. Spock, er hodebunnen et område med svært absorberende vev. Kjemikalier som berører hodebunnen er senere påvist i urinen, noe som indikerer at de har blitt absorbert i blodet. For full skalp fargestoff jobber, betyr dette mye for kjemisk absorpsjon. Dr. Greenfield rapporterer at tester av disse kjemikaliene i lab rotter føre til fødselsskader, men at senere tester på mennesker viste dem trygge. Opplyser deler av håret, når det gjøres med forsiktighet, gir svært små mengder fargestoff kjemikalier som kommer i kontakt med hodebunnen, noe som gjør dem betydelig sikrere enn full fargestoff jobber. Behandlinger som foiling tillate for ekstra kontroll av der kjemikaliene gå og kan større minimere hodebunnen kontakt.

Når skal Uthev

Ifølge Colette Bouchez, forfatter av boken "Din Perfectly Pampered Graviditet: Beauty, Helse og Livsstil Råd for Modern Mother-to-Be" utheving er en relativt trygg prosedyre, men det bør unngås i første trimester (12 uker ) av svangerskapet, fordi dette er den mest avgjørende tid for babyens nevrologisk utvikling. Hun anbefaler også å la åtte uker mellom høydepunktene for å minimere overeksponering for salon kjemikalier.