Digidexo.com

Tannpuss Method

Ifølge Colgate, de fleste voksne tennene ikke får nesten børsting oppmerksomheten de trenger. Pusse tennene feil måte, kan faktisk føre til skade, enten ved stripping emaljen av tennene eller forårsaker tannkjøttet å falle ved å børste for hardt. Børsting må gjøres ordentlig med en god tannbørste og tannkrem for å få mest mulig nytte.

Grunnleggende teknikk og Varighet

Ifølge Colgate, folk bør børste i minst to minutter med korte og myke bevegelser. Vippe børsten så det er i en 45-graders vinkel mot tannkjøttet, uavhengig av om du pusser på innsiden eller utsiden av tennene. For å komme til baksiden av fortennene, kan du bruke en opp og ned bevegelse. Etter rengjøring alle tennene dine, skrubbe tungen.

Velge en tannbørste

Tannbørster kommer i mange former og størrelser. Det beste har myk til medium bust, som fjerner plakk, men ikke skade tannkjøttet. Håndtaket bør være lang nok til å nå baksiden av munnen, og hodet må være liten nok til vinkelen mellom kinnet og tennene hele veien tilbake. Det er bedre å kjøpe en børste med syntetisk bust fordi naturlig bust kan beholde bakterier lettere.
Tannbørster bør byttes ut hver tre til seks måneder. For å finne ut om din må skiftes, sjekk bust for misdannelser. Også, må du bytte tannbørste etter en kald fordi bakterier kan leve på bust og reinfect deg.

Velge Tannkrem

Tannkrem kommer i mange forskjellige varianter. Fluor er gunstig for å forebygge hull i tennene, men det kan være farlig ved svelging, så hvis du kjøper tannkrem for små barn kan det være bedre å velge en fluor-fri produktet. Hvis du har følsomme tenner, se etter tannkremer som inneholder strontium klorid, som faktisk hjelper segl tenner.

Tanntråd

Tanntråd er en annen viktig del av tannpleie, som det bidrar til å fjerne biter av mat fast mellom tennene som børsting kan ikke nå. Skjær en strand av dun som er minst en fot lang og pakk det rundt en finger på hver hånd. Skyv floss mellom et par tenner og forsiktig gni den frem og tilbake mot hver tann. Gjenta dette for hvert par av tenner i munnen. Vær forsiktig med å skjære i tannkjøttet når tanntråd.