Digidexo.com

Feire Vs. Vioxx

Feire og Vioxx tilhører en gruppe legemidler som kalles ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. De virker ved å redusere hormoner som forårsaker smerter i hele kroppen. De kan anvendes for å behandle artritt, feber, migrene og menstruasjonssmerter. Vioxx ble tatt av det amerikanske markedet i 2004. Derfor er det viktig å kontakte legen din før du bruker noen av disse legemidlene. Det er mange advarsler og bivirkninger forbundet med både som bør undersøkes før bruk.

Celebrex: Advarsler

Pasienter bør vite at langvarig bruk av Celebrex øker risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag, sier drugs.com. Langvarig bruk kan også føre til mageproblemer som blødninger, og drikke alkohol under bruk kan øke denne risikoen. Hvis du har en historie med hjertesykdom, slag eller blodpropp, eller hvis du har hjertesykdom eller høyt blodtrykk, kan du ikke være i stand til å bruke Feire. Drugs.com forklarer også at du ikke kan være i stand til å bli behandlet med denne medisinen hvis du har astma, lever- eller nyresykdom, blodpropp eller polypper i nesen.

Feire: Side Effects

Milde til alvorlige bivirkninger kan oppstå mens pasientene behandles med Feire. Disse inkluderer brystsmerter, svakhet, kortpustethet, sløret tale, synsproblemer, balanseproblemer, svart, blodig eller vente avføring, hoste opp blod, oppkast som ser ut som kaffegrut, kvalme, tap av appetitt og endringer i vekt. Drugs.com rapporterer også at alvorlig blemmer i huden, blåmerker i huden, hodepine, oppblåsthet, forstoppelse, nervøsitet, diaré, utslett, øresus, muskelsvakhet og gulsott kan oppstå. Kontakt legen din dersom noen av disse bivirkningene vedvarer eller forverres.

Vioxx: Advarsler

Vioxx ble tatt av det amerikanske markedet i 2004 på grunn av den økte risikoen for hjerte-problemer forbundet med bruken. Ikke bruk dette stoffet hvis du konsultere legen din. Hvis du drikker alkohol, har en historie med hjertesykdom og blødning, røyk, har lever- eller nyresykdom eller har væskeretensjon, kan dette stoffet ikke være for deg. Også drugs.com forklarer at du ikke bør bruke Vioxx hvis du har astma, høyt blodtrykk eller hjertesykdom, og hvis du tar noen steroider eller andre smertelindring narkotika, som alvorlige bivirkninger kan oppstå.

Vioxx: Side Effects

Det er mulig at pasienter som tar Vioxx kan få en allergisk reaksjon. Symptomer inkluderer pustevansker, lukking av hals og hevelse i ansikt, lepper, tunge og munn. Andre alvorlige bivirkninger er magesmerter, blodig avføring, kvalme, blod i oppkast, hevelse eller væskeansamlinger, vektøkning, tretthet, utslett, gulsott, influensalignende symptomer og elveblest eller utslett. Andre vanlige, mindre alvorlige bivirkningene er svimmelhet, diaré og mild svakhet. Drugs.com råder de som har noen vedvarende bivirkninger å kontakte sin lege.

Betraktninger

Selv om begge medisiner er effektive i behandling av smerter, kan Feire være det beste valget for deg, som Vioxx har blitt tatt av markedet. Begge legemidlene bør tas med store mengder vann og mat for å unngå eventuelle gastrointestinale bivirkninger. Drugs.com sier også at de som tar Feire bør unngå lang eksponering for sollys eller kunstig sollys, da det fører til at huden til å være følsomme for disse typer lys. Til syvende og sist er det opp til deg og legen din for å velge riktig legemiddel for deg.