Digidexo.com

Hvordan Heal en urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (UVI) er utviklingen av skadelige bakterier i urinrøret, blæren eller nyrer. Symptomer på denne smertefulle tilstanden inkluderer brennende ved vannlating og hyppig trang til å gå på do. Urinveisinfeksjoner er vanligvis ikke alvorlig, men kan bli mer farlig hvis bakteriene sprer seg til nyrene og forblir ubehandlet. Hjem omsorgstiltak samt reseptbelagte medisiner kan bidra til å helbrede en UTI.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann og andre klare væsker for å hjelpe bli kvitt bakterier som forårsaker urinveisinfeksjoner. The Mayo Clinic forsterker den felles tanke at tranebærjuice kan bidra til å drepe bakterier. Prøv å drikke minst åtte fulle glass med vann hver dag.

Unngå stoffer som kan irritere blæren og føre til at du mer smerte. Alkoholholdige drikkevarer, koffeinholdige te, kaffe og brus kan alle gjøre dine UTI symptomer verre. Lemonade, kan appelsinjuice og andre sitrusprodukter bidrar også til irritasjon og kan forlenge helbredelsesprosessen.

Gå til legen din for å diskutere dine symptomer. Hun kan ta en urin kultur, og vil mest sannsynlig foreskrive et antibiotikum som vil helbrede urinveisinfeksjon. Amoxicillin og sulfa narkotika er oftest brukt til å bekjempe UTI hos voksne. Augmentin er et vanlig valg for barnas UTI symptomer.

Legg til en smertestillende som ibuprofen eller paracetamol for å motvirke smerten du føler ved vannlating. Denne type narkotika vil ikke helbrede infeksjonen, men kan lindre noen av symptomene mens du tar antibiotika.