Digidexo.com

Definisjon av Opptak av spedbarn og barn på medisinsk grunnlag i helseinstitusjoner

Opptak av pediatriske pasienter (spedbarn / barn) til et helsevesen anlegget for medisinske grunner er et begrep som brukes til å rettferdiggjøre opptak til de som er involvert i den finansielle og forretningsmessige aspekter ved å drive sykehuset. Dette betyr at de som ikke er do til dine personlige data, men trenger å vite at du har et faktisk behov for å bruke mellomrom, forsyninger og ansatte og potensial for in-house økonomisk bistand.

Hovedårsaker til spedbarn og nyfødt Opptak

Spedbarn og nyfødte står for opptil 13 prosent av sykehusinnleggelser med to hovedårsaker. Den første grunnen er hvis barnet er nyfødt. Nyfødte blir innlagt for 24 til 48 timer etter fødselen og evalueres. Hvis det ikke er noen komplikasjoner, er nyfødte utgitt hjem etter den tid. Den andre årsaken er basert på infeksjon eller en tilstand hvor den faktiske opptak utover fødsel er nødvendig. Mest vanlig er pustevansker eller infeksjon, hemolytisk gulsott, fødselsdefekter og andre infeksjoner.

Entre for barn

De viktigste årsakene til en "medisinsk grunnlag" adgang for barn er luftveisproblemer (inkludert influensa) som lungebetennelse, bronkitt og astma. "Lungebetennelse og astma er blant de 10 beste grunnene for opptak for alle pediatriske aldersgrupper," i henhold til HCUP rapporten satt ut av Byrået for Healthcare Research and Quality (AHRQ).

Infeksjoner og skader

Infeksjoner, skader, komplikasjoner fra operasjoner og anestesi, og ungdomssvangerskapskomplikasjoner - inkludert komplikasjoner fra levering - er alle vanlige årsaker til sykehusinnleggelser for barn. Psykiske problemer og bekymringer også faller inn under kategorien "medisinske grunner" for opptak, som barnet kan fryktes å være en fare for seg selv eller andre, at det går hans helse.

Hvorfor ikke unne Poliklinisk or Treat and release?

Hvis du tar med din spedbarn eller barn til klinikken og de henvise deg til ER eller du gå rett til akuttmottaket og de trenger å innrømme barnet ditt, vil de generelle inngangs grunnlag skal baseres på medisinsk grunnlag. Den sekundære årsaken er mer konkret og nyttig for din diagnose og omsorg. Hvis barnet eller barnet er innlagt, betyr dette at problemet er mer alvorlig enn bare vurdering og behandling med antibiotika hjemme, eller gi forstøver behandlinger av albuterol for luftveisproblemer. Dette betyr at infeksjonen eller tilstanden er alvorlig nok, og har kommet til et punkt hvor opptak er best for behandling, sikkerhet og forbedring i tilstanden. Ikke alle innleggelser er livstruende - for eksempel etter visse surgeries en person kan bli tatt for en natt eller to for observasjon - men alle sykehusinnleggelser ser for livstruende situasjoner som kan, eller kan oppstå hvis personen ikke er innrømmet.