Digidexo.com

Hva er Toddler Development Milepæler for alder 23 måneder?

Hva er Toddler Development Milepæler for alder 23 måneder?


Tjuetre måned-åringer ruster opp for noen store milepæler. Som småbarn blir nærmere 2 år hun vil utvide sitt ordforråd, bygge på hennes sosiale ferdigheter og begynne å ta skritt som vil gjøre henne mindre avhengige av sine foreldre. Milepælene kan virke lite for deg, men de er store for pjokk.

Vokabular

En 23 måneder gammel bør bruke mellom 50 og 70 vokabular ord. Mange av ordene vil være substantiver som "mamma", "pappa", "tante" eller "onkel". Etter hvert som barnet blir nærmere to år vil han begynne å danne tre ord setninger som: "Jeg går også." Han kan begynne å henvise til seg selv i tredje person, og synge enkle sanger.

Sosiale ferdigheter

Tjuetre måned-åringer er interessert i andre barn deres alder. Barnet ditt vil ha en bedre forståelse av å spille, dele og samarbeide med andre barn. Hun vil bli mer oppmerksomme på barn rundt henne og ta en interesse i hva de gjør som hun nærmer 2 år. Tjuetre måned-åringer vil også begynne å etterligne det de ser andre barn gjør.

Og påkledning

Ved 23 måneders alder noen barn er i stand til å kle på og av seg selv hvis gitt enkle klær. Mens barnet ditt vil trolig fortsatt ikke være i stand til knappen og knepper skjorter eller bukser, vil han være i stand til å trekke skjorter og bukser på og av. Ikke alle barn kan gjøre dette, og foreldre bør ikke være bekymret hvis deres barn er ikke i stand til å gjøre kle seg i denne alderen.

Pottetrening

Tjuetre måneder gamle barn begynner å vise evnen til å kontrollere sin blære og kan begynne pottetrening hvis foreldrene ønsker å starte prosessen. En 23 måneder gammel kan ha problemer med å få henne buksene opp og ned, slik at en forelder skal hjelpe henne når hun går til potty. Du kan kjøpe en full potte for henne og begynne å forklare hvordan potte fungerer. Plasser henne på potte med jevne mellomrom i løpet av dagen. Hvis hun er i barnehagen, la dem vite at du har begynt pottetrening slik at de kan fortsette å hjelpe henne med prosessen.