Digidexo.com

Slik bruker du en Babesafe Madrass Cover

BabeSafe madrasstrekk er som store plastposer laget for å vikle rundt en barneseng, bassinet eller co-sleeper madrass og forsegle i noen giftige gasser. Ifølge produsenten, kan disse madrasstrekk redusere risikoen for krybbedød, eller krybbedød, noe som kan føre til ellers friske spedbarn å dø uventet i søvne. For å dra nytte av en BabeSafe madrass cover, er det viktig å vikle dekselet rundt madrassen riktig, og bruke passende sengetøy på toppen.

Slik bruker du en Babesafe Madrass Cover

•  Bestill riktig størrelse BabeSafe madrasstrekket for babyens madrass type og målinger. Størrelse E passer standard US crib madrasser som er 5-inches tykk, mens størrelse F passer de som er 7-inches tykke. Størrelse A passer de fleste bassinets, mens størrelse C er utformet for å passe co-sviller. Størrelse P er for playpens. Størrelse B passer standard crib madrasser i Storbritannia.

Fjern madrassen fra sengen, bassinet eller co-sleeper, og skyv BabeSafe dekke over madrassen, slik at siden med skriving er på bunnen av madrassen.

•  Fjern det gule bånd som dekker klebemiddelet på enden av madrasstrekket.

Pakk den åpne enden av madrasstrekket ligger tett over enden av madrassen. Trykk på klebebåndet på undersiden av madrassen for å holde den på plass. Kontroller at madrass cover selene tett.

Plasser innpakket madrassen tilbake i sengen, bassinet eller co-sleeper, med den siden av BabeSafe madrasstrekket som har skrivesiden ned.

Sett en 100 prosent bomull utstyrt ark (eller et ark som er 100 prosent ull) på toppen av innpakket madrass. Kontroller at arket passer crib tett for å hindre den fra å bli en kvelningsfare. Ikke bruk en madrass pad, vanntett madrassbeskytter eller noen form for syntetisk sengetøy på toppen av BabeSafe madrasstrekket.

Hint

  • For å rengjøre BabeSafe madrasstrekket, ikke pakke madrassen. Tørk av dekselet med en klut med varmt vann og såpe, og tørk den med en ren fille.
  • Selv med en BabeSafe madrass cover, følge etablerte retningslinjer for å redusere sjansen for krybbedød, slik som å ha babyen sove på ryggen med passende sengetøy. Fjern alle leker, puter og myke tepper mens barnet er i sengen, og holde barnet unna passiv røyking.