Digidexo.com

Hvordan lære Personlig hygiene til Youth

Hvordan lære Personlig hygiene til Youth


Ifølge Troubled Teen nettsted, barn er mest lærevillig mellom 7 og 12. Etter det, undervisning god hygiene vil være mer utfordrende. Som barn vokse opp, opplever de en rekke kroppslige endringer. De begynner å vokse hår og ukjente lukter begynne å utvikle. Det er opp til foreldrene å hjelpe barna å forstå disse endringene og utdanne og oppmuntre dem på praktisering av god hygiene.

Hvordan lære Personlig hygiene til Youth

•  Snakk med barnet ditt om viktigheten av generelt god hygiene. Forklar at ikke praktisere god hygiene kan føre til dental problemer, lukt, sykdommer og vil mest sannsynlig påvirke deres dag-til-dag liv. Bruk veiledning og elsker å undervise, og unngå skjenn eller tvinge barnet ditt.

Ta din preteen barnet til butikken for å plukke ut sine første deodorant. Forklar at produktet bør brukes etter vasking og tørking av kroppen. Svette i seg selv lukter ikke, er det bakterier som strømmer på svette som forårsaker ubehagelig lukt.

Oppmuntre barnet til å dusje eller bade daglig. Bakterier hekker i urene områder og kan forårsake sykdom. Ifølge Troubled Teen nettstedet kan barna begynne å vaske seg fra ca 6 år gammel. Overvåke barnet ditt som vaskeprosessen skrider frem.

Ta med barnet til tannlegen hver sjette måned. Hvis du tar dem så tidlig som 1 år gammel, blir de brukt til regelmessige kontroller som en del av deres dental hygiene rutine. Forklar hvordan du pusser to ganger om dagen og unngå sukkerholdig snacks og drikke kan bidra til å fremme sunne tenner.

Forklar at regelmessig vaske håret vil fremme hår helse og holde håret fra å bli fettete og skitne. Ta barnet for vanlige hår kutt for å holde håret håndterlig.

Forbered din datter for hennes periode så det ikke komme som en overraskelse. Forklar hvordan kroppen hennes vil oppleve denne prosessen en gang i måneden, og at det er en naturlig ting at alle unge jenter går gjennom. Vis henne hvordan du bruker menstruasjons pads eller tamponger og feire det faktum at hun vokser opp.

Vis din sønn å kontrollere hans ansiktshår når den begynner å vokse. Utdanne ham på de ulike produktene han kan bruke til å barbere og lære ham å gå om barbering prosessen.