Digidexo.com

Hvordan få barnets ører SjekketHørselstap rammer ca 2:59 av 1000 barn, ifølge KidsHealth.org. Hørselstap kan oppstå som følge av for tidlig fødsel, arvelighet, komplikasjoner ved fødselen, hyppige ørebetennelser og eksponering for svært høye lyder og støy. Tap av hørsel kan påvirke et barns evne til å snakke, lære og utvikle seg på en normal hastighet. Hvis du har mistanke om hørselstap hos barnet ditt, er det en god idé å gå til en lege. Selv om du ikke har mistanke om hørselstap, bør barnets hørsel kontrolleres regelmessig på legetimer.

Hvordan få barnets ører Sjekket

•  Se etter faresignaler av hørselstap. Problemer med å snakke, snu opp volumet på TV, problemer med læring og ikke svarer når du snakker til et barn er tegn på hørselstap.

•  Besøk barnets fastlege. Et barns hørsel er sjekket årlig. Men hvis du mistenker et problem i mellom regelmessige kontroller, har barnets lege undersøke hørselen hans. Hørselsproblemer kan være et resultat av ørebetennelse som kan behandles med medisiner eller kirurgi. Hvis barnets lege mistenkte hørselsproblemer, kan du bli henvist til en spesialist.

Gjør en avtale med en pediatrisk audiograf. En pediatrisk audiograf spesialisert i å høre tester og behandling av barn med hørselstap. Audiografer jobber sammen med leger, skoler og logopeder å oppmuntre til riktig utvikle seg i barnet ditt.

Gjennomgå hørselstester. En audiograf eller lege kan forskrive en rekke tester for å fastslå den hørselen til barnet ditt. Tester kan bruke øretelefoner for å måle ditt barns hørsel. Andre tester som kan utføres i henhold til sedering og måle overføring av lyd gjennom ørekanalen og hjernens respons til denne lyd.

Hint

  • Hørselsproblemer hos barn er mulig å behandle og noen ganger kureres. Forsinke behandling kan forhindre at barnet lærer og utvikler på en vanlig tempo.