Digidexo.com

Virkningene av Long-Term Slanking

Virkningene av Long-Term Slanking


Det er vanskelig å ignorere reklame og TV-programmer som forteller deg tynnere er bedre. Men å miste vekt er ikke noe som skjer over natten, og holde den av kan være en fulltidsjobb. Hva folk flest ikke vet er at langvarig slanking kan ta en alvorlig toll på kroppen din. Å vite de langsiktige effektene før du starter en diett kan være forskjellen mellom å opprettholde god helse og åpne deg opp til en rekke helseproblemer.

Ernæringsmessige mangler

Dietter kan kreve at du begrenser kalorier ved å begrense eller forby visse matvarer eller matvaregrupper. Over en lang periode av tid kan dette føre til en mangel på næringsstoffer som kroppen din trenger. Ernæringsmangler som kan utvikle inkluderer vitamin B-12, jern, kalsium, kalium og natrium. Ifølge Epigee, kan du bli blodfattig over tid som følge av en mangel på jern. Du kan få osteoporose og erfaring benbrudd som følge av for lite kalsium, og mangel på kalium og natrium kan føre til hjerteproblemer.

Yo-yo slanking

Crash dietter lovende raskt vekttap ved å frata deg av kalorier lærer kan føre til usunne matvaner. Raskt vekttap røyter meste muskler og vann som lett kan gjenvant så snart du begynner å spise normalt. I det lange løp, kan du ende opp i en yo-yo slanking syklus hvor du miste og gjenvinne vekt igjen og igjen. Ifølge US News and World Report, yo-yo slanking kan føre til metabolske og kardiovaskulære lidelser som diabetes og høyt blodtrykk.

Bulimia nervosa

Bulimia nervosa er en spiseforstyrrelse som er en annen effekt av langsiktig slanking. Ifølge Helpguide.org, svært strenge dietter er mer sannsynlig å utløse bulimi. Røttene bulimi er satt når du blir besatt av mat dine strenge diett forbyr. Frata kroppen av disse matvarene resulterer i kraftige cravings du til slutt kan gi etter for. Hvis du binge på det forbudte mat, skyldfølelse og fiasko snart følge som kan presse deg til å kaste opp maten i et forsøk på å få kaloriene ut av kroppen din. Bulimi kan alvorlig påvirke din helse og sette deg i fare for nyresvikt, uregelmessig hjerterytme og med død.

Hud, hår og spiker problemer

Din fysiske utseende kan også lider som et resultat av langsiktig slanking. Mange matvarer du begrense når kosten inneholder vann og fett. Når du ikke hydrat kroppen din tilstrekkelig eller gi det fettet den trenger for å fungere, kan huden din bli grov, kan håret bli tørt og begynner å falle ut, og neglene kan få sprø. Drikke mye vann, øker fettinntaket, og spise frukt og grønnsaker kan bidra til å løse disse problemene.