Digidexo.com

Hva er den beste måten å miste vekt på overarmene

Hva er den beste måten å miste vekt på overarmene


Å miste armen fett krever å endre måten du spiser og hvordan du trener. Det er umulig å bare gå ned i vekt i overarmene. Men det er oppnåelig å brenne fett i hele kroppen, som inkluderer armene. Måten å gjøre dette på er å spise et sunt, balansert kosthold og utføre regelmessig mosjon som bidrar til vektreduksjon.

Hva er den beste måten å miste vekt på overarmene

engasjere seg i regelmessig styrke-basert styrketrening. Løft vekter tunge nok til at du kan bare gjøre mellom fire og seks repetisjoner. Fokus på sammensatte øvelser som knebøy, benkpress, overhead presser og markløft. Selv om noen av disse øvelsene ikke fungerer armene spesielt, vil de øke hastigheten på din generelle metabolisme og tvinge kroppen til å brenne fett for energi.

Utvikle et måltid plan som er 40 prosent karbohydrater, 40 prosent protein og 20 prosent fett. Gjør dette ved å unngå hvite kilder til karbohydrater som hvitt brød og ris og heller fokusere på hele korn og grønnsaker. Unngå dyr og trans fett og spise fisk, olivenolje, peanøtter og andre naturlige kilder til fett. Til slutt, unngå fet kilder til protein som bacon og i stedet bruker skinn kyllingbryst, bønner og andre lav-fett kilder.

Utfør regelmessig kardiovaskulær trening - men aldri mer enn 30 minutter. Grunnen til dette er fordi etter 30 minutter vil kroppen din begynne å brenne muskler i stedet for fett - og du vil miste muskler tone på armene uten å miste fett. Den mest effektive fett brenning cardio trening er intervalltrening, hvor du jobber så hardt du kan for en kort tid, og deretter slappe av for en kort tid og gjenta. Dine intervaller bør ikke være mindre enn 30 sekunder, og ikke mer enn to minutter. Dine pauser kan være så lenge dine intervaller, dobbelt så lenge dine intervaller, eller et sted i mellom, avhengig av din kondisjon.

Snakk med en personlig trener om et styrkeprogram som bruker sammensatte øvelser. Disse øvelsene fungerer hele kroppen og gjøre den mer effektiv ved å brenne kalorier. Dette vil hjelpe deg å forbrenne fettet av armene og tone musklene under dem.

Fokus på overarmene gjennom triceps øvelser. Et eksempel er en kickback, hvor du setter det ene kneet på en benk, og den andre på gulvet med en manual i den ene hånden. Flytt albuen og skyv dumbbell rett bakover, deretter sakte bringe den tilbake. Gjenta for 8 til 12 repetisjoner.