Digidexo.com

Dietter for single menn

Dietter for single menn


Slanking er hardt arbeid hvem du er. Men single menn synes å ha en vanskeligere tid enn de fleste. De kan ha travle, corporate liv og minimale kjøkken ferdigheter. De vanligvis trenger klare regler og måltider som trenger litt forberedelse. Før du starter en, bør en enkelt mann tenke på om en diett er riktig for sine matvaner og livsstil. Målet er å unngå å bli frustrert om sitt engasjement for en diett og unngå dårlige resultater som følge.

Atkins Diet

Atkins dietten er en lav-karbohydrat diett utviklet av Dr. Robert Atkins. Folk på denne dietten se å fjerne alle viktige kilder til karbohydrater fra hva de spiser og erstatte dem med protein eller fett alternativer. Dette er basert på prinsippet om å dreie kroppens stoffskifte fra brennende glukose som brensel for å brenne kroppsfett; ideen er at dietten gir en metabolsk fordel som brenner fett bruker flere kalorier. Single menn vil like enkelhet av kosthold og det faktum at det ikke begrenser mengden av mat. De kan fortsette å spise biffer, burgere og egg, men må fjerne eventuelle medreisende karbohydrater.

Mann Vekttap Diet

The Male Vekttap Diet er en enkel og effektiv måte for menn å miste vekt. Det er basert på troen på at de fleste menn heller vil dø enn å innrømme til venner at de er slanking, og at i stedet for en komplett diett overhaling, bør de lære enkle måter å bytte høy fett, høy-kalori mat for sunnere alternativer. I stedet for en all-stekt frokost, for eksempel, en mann ville grill kjøttet og tilsett masse grønnsaker i stedet for stekt brød. Til lunsj han ville erstatte en fet ost og pickle sandwich med hele hvete pitta brød fylt med hummus og salat. På et middagsselskap, er det bedre å fylle en plate med usaltede nøtter, oliven, mini røkt laks smørbrød og reker i stedet for pølse ruller eller stekt kyllingvinger. Selv om planlegging er nødvendig, vil single menn liker det faktum at de ikke føler seg som om de er på en vanlig diett og venner og familie vil ikke legge merke til.

Hay Diet

The Hay kosthold er en mat-kombinere diett laget av Dr. William Hay. Sin avhandling er at kroppen ikke kan takle proteiner og karbohydrater på samme tid på grunn av måten de er fordøyd. Det foreslår å unngå inntak av matvarer som ikke blande riktig og oppfordrer spise mange rå frukt og grønnsaker og kutte ned på proteiner, stivelse og svært bearbeidet mat. Single menn vil sette pris på at de ikke trenger å redusere sitt inntak av mat, og at de kan spise regelmessig. Men denne dietten kan være komplisert å følge, og vil være vanskelig å holde seg til over en lang periode.

South Beach Diet

The South Beach Diet er fremmet som en mat lover kosthold, en som er bra for menn som synes det er tøft å kutte ned på mengden mat de spiser. Dietten understreker at du ikke trenger å telle kalorier, gram karbohydrater, fett eller porsjonsstørrelser. Den lar deg spise et bredt utvalg av matvarer og gjør det mulig for sporadisk overbærenhet. Det følger en tre-trinns prosess: Først eliminere cravings og kick-start vekttap (2 uker); andre, å miste vekt jevnt (så lenge det er nødvendig); og for det tredje, å opprettholde en sunn vekt og livsstil.