Digidexo.com

Bruk av Sambong i Hypertension

Bruk av Sambong i Hypertension


Sambong er en plante som brukes som et alternativ medisin for å lindre hypertensjon og i oppløsnings nyrestein.

Identifikasjon

Sambong er en urte plante hovedsakelig dyrket i Filippinene, hvor det har blitt godkjent av Filippinene Department of Health som skal brukes til behandling av nyrestein, en kald middel og for å behandle mild hypertensjon.

Sambong er en sterkt aromatisk busk som vokser fra 1 til 4 meter i høyden. Den vokser vilt og blomster i løpet av senvinteren og tidlig vår.

Fordeler

Sambong fungerer som et diuretikum, som betyr at den fjerner overskytende væske og natrium fra kroppen gjennom urinen. Fordi overskytende natrium i systemet er kjent for å bidra til høyt blodtrykk, er diuretika benyttes lindre tilstanden.

Forberedelse

Du kan koke Sambong blader og drikke det som te. Å bruke som et vanndrivende, koke 2 ss. hakkede blader og bratt i 2 kopper kokt vann i 15 minutter. Halvparten av dette beløpet som du tar det med måltider gjennom dagen (bruk 3 1/2 ss. Per dag).

Det er også Sambong piller produsert på Filippinene og selges gjennom ulike alternativ medisin distributører.

Betraktninger

Det er mangel på informasjon om Sambong utenfor ressurser som kommer fra Filippinene. Det er lite dokumentasjon om Sambong bruk eller effekter i enten tradisjonelle medisinske kilder eller alternativ medisin i USA,

The US Department of Health and Human Services viser ikke Sambong i sin liste over vet urtemedisiner.

Advarsel

Herbal medisiner er tatt gjennom historien av folk som ønsker å forbedre sin helse. Men noen kan føre til helseproblemer og kan samhandle med andre legemidler.

Hvis du har høyt blodtrykk, Sambong - fungerer som et vanndrivende - kan hjelpe din tilstand. Men konsultere legen din før du bruker den for å sikre at det ikke vil samhandle med andre rusmidler, og være oppmerksom på at mest mulig informasjon om fordelene ved Sambong er folklore.

Hvis du kan finne en Sambong produkt med den amerikanske Pharmacopeia er "USP Dietary Supplement bekreftet" etiketten, er dette et tegn du har en legitim produkt.