Digidexo.com

Hvordan å spise bare frokost og lunsj for vekttap

Hvordan å spise bare frokost og lunsj for vekttap


Hvis du er på en diett, kan du bli frustrert fordi du ikke synes å være å miste mye vekt. Mange dietter er tilgjengelige for å velge, for eksempel et lav-eller høy karbohydrat-proteindiett. Men du bestemmer hvilken diett er riktig for deg er ofte en vanskelig oppgave. Til tider kan du vurdere å hoppe middag sammen i et forsøk på å gå ned i vekt. Hvis du kobler denne planen med en sunn frokost, lunsj og snacks, er det mulig for deg å miste flere pounds på denne måten.

Hvordan å spise bare frokost og lunsj for vekttap

•  Start dagen med en sunn, næringsrik frokost. Å spise en liten eller utilfredsstillende frokost får deg til å spise større mengder mat senere, og de er ikke sannsynlig å være den sunneste snacks tilgjengelig. Til frokost, spise lav-fett, fullkorn frokostblanding eller toast. Egg, eller bare eggehviter, kan brukes til å lage en omelett eller sandwich. Canadian bacon, hvis det brukes med måte, er en lav-fett, fylle kjøtt. Inkluder frukt, for eksempel et eple eller appelsin, en banan eller en liten skål med druer.

Spis en moderat lunsj halvveis gjennom dagen. Inkluder salat eller andre grønnsaker og frukt. Hvis du ønsker kjøtt, spiser magert kjøtt, som for eksempel grillet kylling eller bakt fisk. Pakke lunsj kvelden før du går på jobb eller skole, så du ikke trenger å stoppe på en usunn fast food restaurant for å spise.

Spis et lett måltid noen timer før du går til sengs. Dette bidrar til å holde deg fra følelsen altfor sulten i løpet av natten, noe som kan føre til at du våkner og hodet rett for kjøleskapet.

drikke minst åtte åtte unse glass vann i løpet av dagen. Vann hjelper deg til å føle deg mett, og ikke drikker nok kan føre til sløv tenkning og føre til at du føler deg sliten. Hvis du planlegger å hoppe over middag, er det viktig å bo så hydrert som mulig fordi du ikke vil få noe energi fra kalorier i mat.

Spis sunt dagen etter at du hoppe over middag. Når du våkner, er du sannsynligvis til å være veldig sulten. Selv om det kan være fristende å ta hva du legger øynene på, unngå å gjøre dette. Å spise fettrik mat benekter nå ikke spiser middag.

Hint

  • Ikke hopp over middag flere dager på rad. Dette fører til at kroppen din til å skrive inn "sult-modus". Noe fett at du endelig ta i vil ikke bli frigitt fordi kroppen "tror" det er sultne.