Digidexo.com

Intravenøs behandling for herpes

Intravenøs antiviral terapi ikke er den mest vanlige metode for behandling som brukes i hoved manifestasjoner av herpetic forhold. Men for noen mennesker, spesielt de med nedsatt immunforsvar (personer med svekket immunforsvar), og i tilfelle noen komplikasjoner av herpetic infeksjoner, er intravenøs behandling gunstig.

Penciclovir og HSV

Penciclovir er en effektiv behandling for mennesker med svekket immunforsvar som har fått herpes simplex virus, som forårsaker forhold, inkludert forkjølelsessår og genital herpes. Det har vist seg å være like effektivt som acyclovir, en behandling som lenge har vært brukt i behandling av tilstander forårsaket av herpes simpleks virus ifølge Hillard M. Lazarus, av Irland Cancer Center og Case Western Reserve University.

Acyclovir og HSV-2

Intravenøs aciklovir har vist seg å forbedre symptomer på genital herpes under det første utbruddet samt redusere komplikasjoner, ifølge forskning publisert i Annals of Internal Medicine ved Lawrence Corey, MD, og ​​andre. Selv acyclovir er en standard behandling for genital herpes, er intravenøs behandling ikke er standard.

Acyclovir og HMS

Intravenøs acyclovir er en standard behandling for herpes simplex encefalitt, en sjelden komplikasjon av infeksjon med herpes simplex virus. The National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) som i 2009 ble drive studier i hva oppfølging behandlinger er effektive etter bruk av intravenøs acyclovir, for å redusere komplikasjoner av herpes simplex encefalitt.

Acyclovir og VZV

Intravenøs acyclovir brukes til å administrere utbrudd av varicella-zoster virus - VZV, et virus i herpesfamilien som forårsaker både vannkopper og helvetesild - hos immunsupprimerte pasienter. Hos personer med svekket immunsystem, kan helvetesild utbrudd være alvorlige, langvarige og er ledsaget av mange komplikasjoner, slik som viruset sprer seg til andre deler av kroppen, og bruken av intravenøs acyclovir er mer effektiv enn andre terapier, ifølge Drs. Ann M. Arvin og Anne A. Gershon.

Betraktninger

Intravenøs behandling og andre behandlingsformer anses hensiktsmessig for behandling av herpetic forhold kan med hell behandle symptomer. Imidlertid kan ingen behandling kurere noen av herpetisk tilstand, og ytterligere utbrudd kan være mulig selv med behandling.