Digidexo.com

Mat som inneholder strontium

Strontium finnes naturlig i våre matvarer. De helsemessige fordelene av strontium er fortsatt under vurdering. Friske strontiumnivå i kosten har vært knyttet til sterke ben, i henhold til drmyattswellnessclub.com.

Strontium

Strontium er et vanlig forekommende naturlige element. Den menneskelige kroppen absorberer og utnytter strontium som kalsium --- annen reaktivt element som den deler flere kjemiske egenskaper, ifølge ACU-cell.com.

Gjennomsnittlig forbruk

Det er anslått at den gjennomsnittlige person forbruker 1 til 5 mg av strontium per dag i mat og vann.

Mat som inneholder strontium

Strontium er funnet i relativt høye konsentrasjoner i krydder, hele korn, grønne grønnsaker som spinat og grønnkål, sjømat, rotgrønnsaker som gulrøtter og pastinakk, og belgfrukter som bønner, linser og erter.

Anbefalt inntak

Mengdene av strontium inge fra et sunt kosthold er vanligvis nok for menneskelig utvikling. Hvis du har osteoporose, kan det være lurt å ta en strontium supplement, ifølge Dana Myatt, NMD

Kosttilskudd

Hvis det er en bekymring over strontium inntak, flere kosttilskudd er tilgjengelig i pilleform som inneholder strontium i tillegg til andre vitaminer. Vær oppmerksom på at strontium ikke bør tas med kalsiumtilskudd, til unnsetning absorpsjon.