Digidexo.com

Hvordan å opprettholde god hørsel

Hvordan å opprettholde god hørsel


Ørene dine: Du bruker dem til å høre kjæresten din snakker til deg, for å høre sjefen din forteller deg at han ikke kommer til å gi deg en raise, og i utgangspunktet å høre ... alt. Les denne artikkelen for å lære hvordan å opprettholde god hørsel, så når sjefen din ikke bestemmer seg for å fortelle deg at du får en raise - vil du være i stand til å høre ham og glede seg!

Hvordan å opprettholde god hørsel

Bruk hørselsvern når i problemområder. Folk noen ganger virke i områder hvor det er stadig en masse støy som skjer. Noen arbeidsgivere tilbyr hørselsvern og krever at du bruker det, og hvis du er i tvil - du vil bli irettesatt. Det anbefales at du bruker hørselsvern når gjelder å unngå hørselsskade eller hørselstap. I tillegg bør du ikke lytte til musikk på høyt volum fordi over tid, kan dette føre til skade på hørselen og mulig hørselstap.

Få en rutine høring eksamen. Å få en rutine høring eksamen er praktisk hvis du ønsker å finne ut hvor god hørselen din er, og hvis du har opplevd hørselstap. Hvis du opplever noen hørselstap, kan hørselstest plukke opp dette og legen din kan være i stand til å ha kirurgi utført for å minutiøst forbedre hørselen eller anbefale en høreapparatet for å hjelpe med hørselstap. For å holde bedre styr på høre helse, anbefales det at du får en hørselstest hver 1 til 2 år (eller som anbefalt av legen din om din spesielle hørsels).

Ikke legg utenlandske elementer i ørene. De små delene i dine ører som er ansvarlig for hørselen er svært skjøre. Putting eventuelle fremmedlegemer i ørene kan skade disse delene som resulterer i hørselsskader eller tap. Når du bruker ørepropper for å sove om natten, er det anbefales å bruke bare øreplugger med en slags streng på dem i tilfelle de skli inn i ørene dine mens du sover. Hvis du bruker ørepropper uten strenger eller andre typer ikke-godkjente elementer i ørene, kan de sette seg fast i øregangen og kan kreve kirurgisk fjerning.

Hint

  • Du får bare ett sett med ører. Det er svært viktig at du tar veldig godt vare på dem. Hvis du merker en betydelig endring i hørselen din, kan du kontakte øre lege for mulig behandling.