Digidexo.com

GNC Complete Body Cleansing Program Diet

Med den økende populariteten til detox dietter, er nesten alle i bransjen rushing å produsere en detox protokoll fra sine egne for å tjene penger på mani. GNC offer til gudene av detox er deres Complete Body Cleansing Program, som er en ukes protokoll som inneholder en rekke ulike "formler" designet for å hjelpe kroppen din kvitte seg med skadelige giftstoffer.

Detox dietter

Detox dietter generelt referere til noen diett eller kosttilskudd protokoll som er utviklet for å kvitte kroppen for farlige eller giftige kjemikalier. Detox dietter varierer mye i omfang og sammensetning, med noen som involverer en streng begrensning og eliminasjonsdiett og andre som består av noe mer enn noen få enkle kosttilskudd som du legger deg på "normal" kosten strategi.

GNC Complete Body Cleansing Program

GNC Complete Body Cleansing Program inneholder en rekke målrettede blandinger som tar sikte på å revitalisere de ulike delsystemer i fordøyelseskanalen. For eksempel, en del av den består av en plan nyre formel, mens en annen er en blodsirkulasjon formel. I tillegg til de spesifikke formler inneholder programmet også en fiber supplement og probiotika, som er nyttige bakterier som er utformet for å hjelpe til i prosessen med fordøyelsen.

Compliance

Overholdelse av programmet er ganske involvert, så du må selv administrere doser av de ulike formler på fire separate ganger i løpet av dagen. Først i morgen blir du bedt om å ta en "AM" Packet, sammen med å blande sammen en fiber og probiotiske shake. Konsumere dine probiotika med middag, og avslutte hver dag i rens med inntak av en "PM" Packet før du går til sengs.

Ingredienser

De fleste av ingrediensene som finnes i de ulike pakkene er urte i naturen. Programmet inneholder elementer som fennikel frø pulver, artisjokk blad ekstrakt, ingefær, peppermynte blad, lakris rot, hvitløk pærer, grønn te blad ekstrakt og ordinær cayenne pepper. Ingen litteratur er inkludert beskriver effektene som disse ingrediensene er påstått å ha, og heller ikke dirigeres du til noen vitenskapelige studier utdyping om nytten av disse spesielle ingrediensene i en avgiftning protokollen.

Betraktninger

Leger ved Mayo Clinic forakt detox planer, sier at "det er ingen bevis ... at detox dietter faktisk fjerne giftstoffer fra kroppen." Før du investerer i planen, kan det være lurt å merke seg at noen brukere på en rekke shopping-områder (inkludert GNC nettsted, Drugstore.com og Buzzillions.com) har vurdert produktet negativt, sier at produktet er ganske ineffektiv samlet.