Digidexo.com

Hvordan bruke insulin for å bygge muskler

Muscle er vanskelig å bygge. Og med all den "informasjon" i muskel magasiner som har en tendens til å motsi hverandre, er det vanskelig å vite hva som fungerer og hva som ikke virker. Det som er kjent er at insulin er et veldig kraftig hormon som, hvis regulert riktig, kan være en venn i stedet for en fiende. Den har potensial til å gjøre deg overvektig, eller det kan gjøre deg muskuløs hvis manipulert riktig.

Hvordan bruke insulin for å bygge muskler

Gjør en kort karbohydrat uttømming. Eliminere så mange karbohydrater som mulig i løpet av dagen. Fiber, frukt og grønnsaker er bra, men ikke sukker eller stivelse. De eneste unntakene fra denne regelen er måltider etter en treningsøkt (protein shakes) og middag. Hvis du frata deg av karbohydrater, øker insulinfølsomheten for en tid. Dette vil hjelpe deg å bygge mer muskler. Etter en økt, har 50 til 100 g av karbohydrater og 30 til 60 g protein innen 2 timer. Nipp på shake, ikke drikker alt på en gang.

Gjør en 1 til 3-dagers karbohydrat uttømming. Denne metoden bruker litt lenger karbohydrat uttømming. Det øker ikke bare insulinfølsomheten til neste gang du har karbohydrater, men hjelper også tømme kroppen for mer lagret sukker. I 1 til 3 dager, spise så få karbohydrater som mulig, ikke mer enn 50 g per dag (ikke inkludert fiber). Hold kalorier høyt, spise masse proteiner, kjøtt og meieriprodukter. Etter 1 til 3 dager, avslutt med en god treningsøkt for å brenne så mye sukker som mulig ut av kroppen din, og deretter ha en protein shake med 100 g karbohydrater. På dette punktet, spise så mange karbohydrater som du kan i løpet av de neste 24 timene. Også holde proteininntaket høyt for de 24 timene, men kutte ned på fettinntaket.

Gjør en 1-til 2-ukers karbohydrat uttømming. Dette er en litt mer ekstrem og mer vanskelig å gjøre. De samme reglene som ovenfor gjelder: 50 g karbohydrater per dag (ikke inkludert fiber). Men med denne metoden du ønsker å prøve å konsumere minst 2 g protein for hver kilo kroppsvekt. Så, hvis du veier £ 175, må du spise 350 g protein noensinne dag. Dette vil hjelpe kroppen bygge muskler, og vil hjelpe deg med å helle opp også. Spis så mye av protein fra mat som mulig; prøv å ikke ha mer enn en protein shake, 2 på de fleste, per dag. Komme av dette 1 til 2 ukers diett på samme måte som over, men du kan fortsette å forbruke ekstra karbohydrater for 2 til 3 dager i stedet for bare 1. Vær forsiktig, skjønt. Hvis du går for lenge på høy-karbo diett, vil du sannsynligvis ha en smitteeffekt og begynne å lagre noe av det som fett. To dager er nok, så gå tilbake på en moderat carb diett i 2 uker før du prøver igjen.

Hint

  • Ta krom picolinate å bidra til å maksimere kroppens respons på insulin; 200 mcg en eller to ganger om dagen er nok.
  • For å holde dine gevinster mager, holde maten høy kvalitet. Hold kaker, brus, etc., til et minimum, selv på carb dager.
  • Begynne i det små, med kortere uttømming, og deretter prøve 1 til 3 dager, deretter en uke og deretter opp til 2 uker. Du vet ikke hvordan kroppen vil reagere på en lang karbohydrat uttømming; noen mennesker kan håndtere bare et par dager på det meste, andre har ingen problem.
  • Ikke overstige et to-ukers uttømming av helsemessige årsaker.