Digidexo.com

Slik starter en lav Kolesterol & Low-Fat Diet

Enten du tar opp saken preemptively eller du ty til en endret kosthold i møte med forestående hjerteproblemer, å gjøre de endringer som er nødvendige for å overholde en lav-fett, tar lav-kolesterol diett bare noen få enkle trinn som alle kan oppnå. Utover å senke risikoen for hjertesykdom, konstaterer American Cancer Society at en lav-fett diett kan bidra til å isolere deg mot en rekke krefttyper, noe som gjør dette til en dobbelt-effektive kosttilskudd plan som kan hjelpe beskytte din helse for tenkelige fremtid.

Slik starter en lav Kolesterol & Low-Fat Diet

Low Fat, lav Kolesterol Diet

•  Begynn kostholdet ditt ved å følge noen grunnleggende retningslinjer om fettinntak: Ifølge American Heart Association, bør du bestrebe seg på å konsumere mer enn 25 prosent til 35 prosent av din totale daglige kalorier fra fett. Overvåk dette nivået ved å holde en matdagbok, regelmessig kontroll av det ernæringsmessige informasjon om maten du spiser, og merke seg hvor mange kalorier du er 1) å spise totalt og 2) å spise fra fett. Holde dette nummeret kontinuerlig oppdatert kan hjelpe deg å holde deg på sporet.

bruker ikke mer enn 300 mg kolesterol per dag. Begrense kolesterol ved å redusere inntaket av høy kolesterol matvarer. Disse matvarer inneholder elementer som inneholder kolesterol åpenlyst (for eksempel eggeplommer), men de inneholder også elementer som er høy i mettet fett, som mettet fett omdannes til kolesterol i kroppen. Dermed matvarer mest sannsynlig til å øke kolesterolnivået er høy fett kjøtt, så hold proteinkilder som lav-fett som mulig. Hold deg til elementer som sjømat, fjærkre og magert kjøtt for dine måltider mens du er på en lav-fett, lav-kolesterol diett.

Skarpt øke forbruket av hele korn, frukt og grønnsaker. Disse matvarer bør utgjør det store flertallet av kostholdet ditt, som å øke forbruket av de nevnte matvarene vil selvsagt redusere forbruket for å fornærme høy-fett og høyt kolesterol elementer. Minst 60 prosent av kostholdet ditt bør bestå av korn, frukt og grønnsaker, så ikke la en eneste måltid pass uten minst to av de tre på tallerkenen din. I tillegg må du huske å variere dine valgte frukt og grønnsaker for å få en god blanding av nødvendige vitaminer og mineraler, i motsetning til alltid å konsumere de samme elementene.