Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise komplekse karbohydrater

Vekttap er mulig med moderat forbruk av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater, eller polysakkarider, er laget hovedsakelig av lange tråder av enkle sukkerarter. De finnes i korn, frukt, belgfrukter og andre grønnsaker. Komplekse karbohydrater inneholder også tre typer av kostfiber, cellulose og stivelse. Komplekse karbohydrater er en utmerket kilde til energi for mennesker som prøver å gå ned i vekt. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition av "endre sammensetningen av dietten til fordel for et høyere karbohydrat-til-fett-forhold kan redusere forekomsten av fedme." Studien også advart mot å unngå enkle carbohyrdates som raffinert sukker og hvitt mel.

Hvordan å miste vekt ved å spise komplekse karbohydrater

•  Spis mindre måltider oftere hver dag. Legg protein som no-sukker-lagt peanøttsmør til en hel-korn bagel til frokost. Bruk hel hvete i stedet for hvit i ethvert måltid med brød. Sakte fordøyd eller komplekse karbohydrater inkludere soyabønner så erstatning soyamelk for kumelk på frokostblanding eller i shakes. . I tillegg, ved metodisk erstatte komplekse karbohydrater for enkle karbohydrater, du vil spise lavere glykemisk mat som vil stablize blodsukkeret. Dette er en kritisk komponent for å ved hjelp av karbohydrater for å bidra til å gå ned i vekt.

Legg ved komplekse karbohydrater som hele korn, tørkede bønner, erter og gulrøtter i så mange av dine daglige måltider som mulig. Eliminer fra lunsj ting som potetgull og pretzels. Substitute søtpoteter i stedet. De er ikke bare en god karbohydrat, men en enorm antioksidant. The fiber i grønnsaker og helkorn er svært tett og inneholder langt færre kalorier enn mettet fett eller enkle sukkerarter. Ved å forbruke disse karbohydrater til hvert måltid vil du begynne prosessen med å brenne mer kalorier enn du forbruker, en viktig fasett av vekttap.

Overgang til å kutte ut enkle karbohydrater og fett for å gjøre plass til de komplekse karbohydrater i hvert måltid. Ikke overconsume protein som studier av USDA har anbefalt 10 til 12 g per måltid som er tilstrekkelig til å opprettholde muskelmasse. Dens næringspyramiden antyder også et behov for kalorier fra komplekse karbohydrater for å oppnå en sunn vekt.