Digidexo.com

Bodybuilding Diet for Fat Loss

Kosthold er viktig for vekttap. Som en kroppsbygger, må du drivstoff kroppen din riktig og sørge for at den får all den næring den trenger. Dette vil hjelpe til med riktig vekttap. Ernæring er grunnlaget for suksess for bodybuilding og dag-til-dag ytelse. En god balanse av matvarer er viktig også, slik at kroppen ikke blir vant til å spise de samme tingene, som igjen vil føre til at det å forbrenne tregere.

Protein

Ifølge en artikkel i Max Sport og Fitness Magazine, er protein en av de viktigste ingrediensene for en vekt-tap diett. Den vanlige anbefalte daglige mengde protein for å hjelpe til vekttap er 1 g per kilo kroppsvekt. Noen gode kilder til protein er eggehviter, kylling bryst, kalkun, fisk, cottage cheese, fettfattig yoghurt, sjømat og lav eller fettfri melk. For kroppsbyggere, er det viktig å få den anbefalte inntaket av protein og spre det ut i løpet av dagen. Ifølge Aaron Dibona, en personlig trener på Fitworks, bør kroppsbyggere har en pre-workout måltid og en post-workout måltid som inkluderer protein, i tillegg til sine andre måltider.

Karbohydrater

En annen viktig del av vekttap er å spise de riktige karbohydrater. Maks Sport og Fitness Magazine sa den anbefalte mengden karbohydrater for vekttap per dag er 1 til 1 1/2 g per kilo kroppsvekt. Det står å være sikker på å spise "gode karbohydrater," som inkluderer hele korn, havregryn, hvete brød, ris, frukt, hel-hvete pasta og mer. "Sørg for å karbohydrat-stack i morgen, men redusere inntaket av karbohydrater i løpet av dagen," Dibona sa.

Andre kosthold anbefalinger

Maks Sport og Fitness Magazine foreslår å unngå røyking, alltid spise frokost, erstatte mettet fett (animalsk fett) med poly og enumettet fett), øke forbruket av høy-fiber plante-baserte matvarer (ex-frukt, grønnsaker, nøtter, frø, korn, etc.), og å drikke minst 1,4 liter vann per dag. Når kroppsbyggere å løfte og trene, kroppen brenner mer drivstoff og trenger et høyere inntak av mat og vann. Dibona sa noen grunner til å drikke riktig mengde vann er at det hindrer forstoppelse, opprettholder riktig muskel tone ved å gi musklene mulighet til å trekke seg sammen, rids kroppen av avfall, gir energi, og fungerer som en appetitt suppressant og hjelper kroppen forbrenne lagret fett. Disse vil alle hjelpe hjelpemiddel i kroppsbygging vekttap.