Digidexo.com

Alkohol og vekttap

Happy hour drinker kan høres ut som en god idé, men for noen som prøver å gå ned i vekt, kan alkohol ha ødeleggende effekter. De ekstra kaloriene legge opp, og senket hemninger kan føre til dårlig mat valg.

Kalorier og helse

En av de største grunnene til at alkohol kommer i veien av Kosten er at den har en masse tomme kalorier. Mange brennevin og vin er også kombinert med sukkerholdig blandinger, brus og andre miksere som legger enda mer kalorier til alkoholholdig drikke - en Long Island is-te eller pina colada kan ha 300 til 400 kalorier eller mer i en enkel servering. Alkohol har ingen næringsverdi, og noen drikkevarer, slik som øl, blir også lastet med karbohydrater.

Alkohol er også metaboliseres annerledes fra andre stoffer, og det påvirker måten kroppen håndterer karbohydrater og fett. Når alkohol er til stede, begynner kroppen å behandle det med en gang i stedet for å fokusere på de tingene det normalt ville arbeide for å bryte ned, som sukker og fett. De blir omdannet til kroppsfett i stedet.

Overdreven alkoholbruk kan føre til problemer for leveren og har en dehydrerende effekt, noe som gjør det vanskelig for yourbody å hvile. En kropp som fungerer normalt og effektivt er viktig for sunn vekttap.

Kosten valg

I tillegg til kalorier og negative effekter av alkohol kan ha på kroppen, kan det også påvirke måten du spiser. Det kan stimulere appetitten, får deg til å spise mer enn du ville gjort uten effekten av alkohol. Alkohol har også en tendens til å senke en persons hemninger, så etter en drink du ikke kan velge maten du normalt ville mens du prøver å gå ned i vekt, og du kan også spise en økt mengde mat i stedet for å praktisere måtehold og porsjonskontroll.

Du kan nyte en og annen drink eller natt ute, men hvis du er kosten, begrense hyppigheten av drikkingen, og gjøre smartere valg slik som å velge lysere øl, blande alkohol med lav-kalori drikker og unngå drikke som er spesielt høy i kalorier. Det er også en god idé å spise før du begynner å drikke, slik at du velger sunnere mat, kan lettere moderat spising, og vil ikke være å drikke på tom mage. Hvis du har underliggende helsemessige forhold, eller spørsmål om alkoholforbruk er greit for deg, snakk med legen din for å være trygg.