Digidexo.com

Hvordan bli kvitt fettet etter armpits

Vektøkning skjer i åpenbare områder på kroppen som mage, rumpe, hofter og kjærlighet håndtak. Området ved din armhulene er mindre sannsynlig å få fett, men det skjer, og det kan føre til at du skal være selvbevisst når den gjør det. For å miste dette fettet, må du gå ned i vekt som en helhet og gjøre noen viktige øvelser som er rettet mot overkroppen. Dette tar litt svette, engasjement og en rekke utfordrende trinn.

Hvordan bli kvitt fettet etter armpits

•  Kutt ut matvarer som inneholder mye fett og sukker og er raffinert. Eksempler på disse er hvitt mel produkter, stekt mat, fast food, godteri, kaker, kjeks, bearbeidet kjøtt og fete meieriprodukter. Spiser bare mat som er næringsrike som frukt, grønnsaker, frø, nøtter, magre meieriprodukter, hele korn og bønner.

slutte å drikke kalorier. Kalorier i form av drikkevarer kan føre til vektøkning. Dette omfatter områder nær armhulene. Eliminer alle drikker du for tiden drikker som inneholder mye sukker og kalorier som øl, brus, milkshake, fruktjuicer, lattes og sugared te. Drikk vann i stedet som det har null kalorier, og det kan også bidra til å holde deg hydrert. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner får omtrent 2,7 totalt liter vann om dagen og menn får ca 3,7 liter.

Spis mer måltider i løpet av dagen. Å spise små, hyppige måltider som er en balanse mellom proteiner og carbohydratess kan tilby deg en rekke fordeler. Det kan øke stoffskiftet, holde energinivået forhøyet og hindre deg fra å spise for mange kalorier. En bolle med bønner med brun ris er et eksempel på et måltid.

Begrens ditt daglige inntak av kalorier. For å gå ned i vekt, må du opprette en kalori underskudd, noe som betyr flere kalorier blir brent enn forbrukes. For å fremme denne prosessen, kutte det daglige inntaket tilbake med 500 kalorier. Dette vil føre til en kilo i uken av vekttap.

Utfør vekttrening å målrette overkroppen. Øvelser kan utføres for å treffe alle de omkringliggende musklene ved armhulene. Dette kan bidra til å bygge muskler, som er metabolsk aktiv, og også tone disse områdene. Bryst presser, skulderpress, rygg rader, triceps extensions og biceps curls er alle eksempler på øvelser. Gjør 12 til 15 reps med moderate vekter tre ganger i uken på alternerende dager.

Gjør cardio å brenne fett nær armhulene. Kardiovaskulær trening øker din aerobe styrken og det hjelper også smelte bort pounds fra hele kroppen. Gjøre noen form for cardio som du liker for 45 til 60 minutter tre ganger i uken på alternerende dager. Å arbeide øvre og nedre kroppen samtidig, gjør øvelser som elliptiske trening, roing, svømming, kickboksing og langrenn. Ellers kan du kjøre, sykle eller bruke en trapp klatrer.