Digidexo.com

Hvordan kan jeg miste vekt med Topimax Do?

Generell informasjon

Topimax, eller merkenavnet topiramat, er vanligvis foreskrevet for epilepsi eller migrene. En av de nevnte bivirkninger er vekttap på grunn av tap av apetitt. Som med mange resepter, kan Topimax gis for off label bruk. Leger merke til at pasienter på Topimax begynte å gå ned i vekt, så de begynte forskrivning Topimax for vekttap hos pasienter uten epilepsi eller migrene.

Nyere studier

Forskere begynte å gjøre studier på overvektige pasienter for å se om Topimax gjorde faktisk hjelpe dem til å miste vekt. De fleste av pasientene i studien var
ikke-kompliserte overvektige mennesker, tidligere migrenepasienter, de som hadde fått vekten på antidepressiva eller de som var over vekt på grunn av overspising. Forskerne la merke til at du bruker Topimax for vekttap, var spesielt nyttig for pasienter med type 2 diabetes. Pasientene i studien merke til mange bivirkninger, så skaperne av Topimax, Ortho-McNeil, besluttet å stanse videre studier, men bare på den vanlige dosen. De er nå å undersøke nye formler, inkludert en gang release form av medisinen. For nå er det sluttresultatet som Ortho-McNeil ikke vil liste appetitt undertrykkelse eller vektkontroll som en on label bruk for Topimax.

Hvordan Topimax Hjelper med vekttap

Mens Topimax ikke liste vekttap som en grunn til å bruke det, noen leger fortsatt foreskrive det for vekttap. Doser kan begynne så lav som 25 mg, men kan økes gradvis inntil en tilstrekkelig dose er funnet. Noen pasienter rapporterer at etter en tilstrekkelig dose er funnet, opphører vekttap effekt. På dette punktet, er det opp til legen å avgjøre om en økning i milligram kalles for. Som foreløpig er ikke sikker på nøyaktig hvorfor Topimax fungerer for vekttap forskere. Diskuter bruker Topimax for vekttap med legen din. Kun legen kan ta en informert beslutning om hvilken behandling som er best for vekttap.